скоро се коментираше но не четете ,само се пита все едно и също
скоро се коментираше но не четете ,само се пита все едно и също
Вероятно е така, но дали има някой, който да е прочел всички теми и всички мнения от форума? При търсене с търсачката не съм открил отговор за моя въпрос и затова съм го задал. Ако знаеш в коя тема е разискван този въпрос, може да ми дадеш линк към нея. Ако не го знаеш и имаш мнение по въпроса, може да го споделиш. Това е.
ех ,рекох че някъде има залежало ново Саньо
Здравейте,може ли малко помощ за избора ми на климатик?От гр.Първомай съм.Помещението,което искам да отоплявам е с големина 24кв.м.височината е около 2,7 значи около 65кубически метра.Стаята е в къща с хубава дограма с двоен стъклопакет,но без изолация.Има и три външни стени.Попринцип съм се насочила към модела,който коментирате тук Fujitsu General ASHG12LUCA/AOHG12LUC.Как смятате ще се справи ли с отоплението на стаята?Ще може ли да поддържа поне 22 градуса.
Според мен на кантар и клоня към не, въпреки че машината е чудесна.
ако имаш дограми и някаква външна изолация може и да се справя .. ако нямаш пали печката на дърва не си за климатик
Малко натрупани впечатления от E9QKE. Когато е на АУТО вентилатор климатика става супер тих. Никакви шумове от фреон и други подобни, които се забелязват при максимален вентилатор. При максимален вентилатор, климатика все едно набира скорост, и това се чува и не е приятно, за който го дразнят някакви шумове, иначе не е болка. Това се оправя с АУТО вентилатор. Отделно функцията Аутокомфорт също вкарва допълнителни шумове от моторчетата на клапите или поне си мисля, че е от тях, защото само ги чувам, а не съм се заглеждал от тях ли е. Довечера и нощес повече - ако се събудя де