тва за шумния траф ти ли го измисли или някой климатичен КОРИФЕЙ
тва за шумния траф ти ли го измисли или някой климатичен КОРИФЕЙ
Ами аз, просто си мислех, обикновено при трафовете винаги има някакъв бръм, макар и слаб.
Samsung-а го разгледах, от една страна би трябвало да са добра марка, от друга самата машина не ми вдъхва много доверие. Някой има ли опит с тази машина?
моите съболезнования тука нямаме сериозни фирми за климатици .. относно децибелите - много се вторачваш в тях а има много по важни неща .. примерно като почне зимата да ти пуфка на 1-2 часа с контролни дефрости със шуртене на фреон и пращене на пластмаси хич няма да ти е до децибелите на турбината ..
ОТГОВОРИ СИ на един въпрос(просто пример) рено правено в турция или в франция
Sad Reader,в 12 кв,слагаш посочения триъгълен Samsung ,пускаш го на тих режим при който изобщо не се чува че работи и си гледаш кефа.Минимума му е 850 в топлотдаване при 180 в консумация.Ако толкова много ти дойдат тея 850 в ,отваряш и към коридора.Не съм виждал дайсекай на живо ,но успях да видя триъгълния Samsung ,на тих режим духа на около метър от него и само виждаш как се върти турбината ,без абсолютно никакъв звук да издава.На максимален режим ще те издуха ,а звука е 38 дб и пак е по тихо от на другите климатици,просто дизайна му е такъв.
А бе що го набутвате човека да купува от ЕМАГ. Кой ще го монтира, кой ще му носи гаранцията, кой ще го ремонтира, ако не дай си боже, нещо се прецака? Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко....
Хвърли един поглед и на Инверторен климатик Daikin FTXS25K/RXS25L PROFESSIONAL. Имам го в 13 квадрата югозападна спалня, на нощен режим ми заспива. Имам и Нокрията, та знам каква е разликата :-)
"Здравейте г-н Кръстев,
Тъй като не предлагаме монтаж, потвърждаваме, че гаранцията Ви важи, въпреки че е монтиран от друга фирма.
Процедурата за сервизно обслужване при нас е такава, че е необходимо да попълните на сайта ни "Формуляр за поправка на продукт" и куриер за наша сметка ще отнесе разваления продукт в сервиза ни.
Приятен ден!"
тоя триъгълния за 1200 ли беше ,определено е оферта .. чакайте да се развали за 2-3г ако е монтиран читаво ..