Питане към знаещите!
колко е Мин на FH 25 реално.
на места го гледам 1 другаде 1.8 ?
п.с. Излезе ми един на цената на етерия и взех много да се замислям да го взема.
Само ще трябва някой друг да го монтира?
Където и да съм го гледал на 25-та (1,8) е по-голям от на 35-та.
Сега погледнах в Климаком , на 25-та е 1,8. На зубадан версията е 1kW. При 35-та е 1kW.
Нммм интересно ако беше 1 веднага щях да го поръчам.....
1.8 вече идва много ....при мен загубите са ако 0.9 до към 1.3 да кажем в най- лошия случай 1.5
някакво мнение
- - - - - - - - - -
Имам доста клими и всички се използват по предназначение.
Повечето са топ моделите на марките .
Използвам им екстрите и много държа на тях.....та нали затова са 500-1000 лв по -скъпи!,
За уруру не мога да кажа нищо,защото го нямам ,но имам приятели които го ползват и са доволни.
Преди да си сложа нокрията го бях загледал за хола ,но аз там си имам отделна аспирация ,защото пуша вътре и разликата общо взето беше това.
За пречистването на въздуха и в апартамента и в къщата имам даикин уруру пречистватели .
Всички тези фактори обезмислят уруру пък и да дам 5000 лв не ми се вижда икономически изгодно за нещо което евентуално ще ми служи 10 години!
В този случай моя избор беше предрешен в полза за нокрията ......от която съм също супер доволен!!
Може да преписвано по сервизните от първите бройки. Не съм сигурен , но сега трябва да е VE3.( трета ревизия/версия)
Трябва потребители да кажат дали слиза до 250..270W на ватметъра.
Реално знае ли се каква е разликата между VE - VE2 и VE3 или са просто годините примерно на производство
Нещо се умълчахте днес?
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Здравейте.
Препоръчайте ми климатик 9-ка за не голяма стая.Нямам размерите й, но за ориентир е 12 макс 13 квадрата, тавана стандартна височина,Има PVC дограма без външна изолация.Знам, че мога да се хвърля на нещо скъпо, но тука прочитам коментари като хората се хвърлят на скъпо и си мислят, че имат хубава машина. Целта е да топли при -15 градуса да речем.
Бюджета е таван 1500 лева.
Ще го купувам от ********* и моля предложенията да са само от там.
Благодаря предварително.Поздрави.
Този пост е редактиран от avenger; 03-08-17 в 21:14.
Здравейте,
Търся климатик за отопление на следното помещение.
Изложение: Юг
Площ: 24кв.м
Височина: 2.60м
ПВЦ дограма, обикновен стъклопакет, площ около 3кв.м
2 външни стени с гипскартон и вата, 2 вътрешни стени към неотопляеми стаи.
Помещението е в гр. Мадан, зимите не са нито от най-леките, нито от най-лютите.
Предвид района, ако може да препоръчате и монтажна фирма, ще е добре.
@Aleksandars - Ти монтираш ли насам, или конкретно да препоръчаш някой колега.
Бюджета с монтажа е за около 1000-1200лв.
Благодаря предварително.
Да се похваля с Panasonic Etheria 9ка модел 2017 и сещевременно да благодаря на Всички са съветите и разбирането.
Искам да изкажа специални благодарности на Недко от КА5 и цялата фирма.
Извършения монтаж е без забележка и в супер кратък срок ( от днес за утре).
П.С.
даже жената се изкефи !!! А и не се наложи да чисти много след тях.
Мерси момчета
Я дай да видим снимки на монтажа.....
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Чакаме да качиш снимки и отзиви за новия йонизатор, да кажеш как освежава и пречиства въздуха.