С пожелания за безпроблемно ползване.Най-вече със здраве!
Професионалната работа си личи от далече.![]()
С пожелания за безпроблемно ползване.Най-вече със здраве!
Професионалната работа си личи от далече.![]()
Благодаря.
Отзиви ще има ,но на по- късен етап.......сега бебето е на път и е първостепенно.
Като първи отзиви .
Вътрешното е елегантно и компактно.Работи на тих режим и е тихо наистина.
Външното е по шумно и има доста вибрации и едно боботене при някакви средни обороти......Може би след време ще се оправи.
Отворихме външното от любопитсво и е с двоен топлообменик.
За Нано е. За момента нямам впечатления , а и не съм стоял да го гледам
Този пост е редактиран от toto4ev; 02-08-17 в 22:01.
То и моя единия е с двоен топлообменник .....даже го отварям през две седмици.... Хахах
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Благодаря за помощта.Разбира се избрах най-евтиния които даже е 10-ка
https://*********/invertoren-klimatik...?search=suzumi
Мисля ,че вашето изказване е вид заяждане......в форума сме за да си помагаме кои с каквото може.
Относно за разглобяването ..аз не разбирам от такива неща и не барам .
Казах инфото за да е полезно за хора като мен.
Ако реша да разглобявам и ремонтирам нещо е нормално да си нося отговорността !
Колегата Миланов щом разглобява значи може да си го позволи.
Знаеш, че не говоря глупости!
Следя и пиша предимно в климатичния раздел. Чел съм всички перипетии на Дайсеикай-я и Хевито. Разглобявал си ги и то не веднъж! Но темата е за друго.
Напротив, не е заяждане, просто от написаното не разбрах , кой го е разглобил? Недко или Рафалиев? Как се реши проблема? Виждат се стари конзоли с перфориран профил, все някъде ще излезе истината за вибрациите...
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Аз съм отворил климатика да види колегата ,че тази 9-ка е добре направена и с двоен топлообменик,даже го помолих да дойде да види,нищо той не е пипал.Браво на Панасоник,хубава е машината.
Ето и от мен 2-3снимки.
Изпратено от моят E2303 с помощта на Tapatalk
Дадох те само за пример, нищо лично! И аз разглобявам почти всяка нова покупка от любопитство. Все пак разглобяваме собствени машини не чужди.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Стойките са полагани преди изолацията за друга машина,сложихме шини и тампони,а от огромното тяло на Дайсекая просто няма място за друг монтаж освен с вишки и тн.Ратотата е на зор,чакаме да се роди една здрава и хубава Българка.
Този пост е редактиран от necata2; 02-08-17 в 23:23.
Дайсекая в същия апартамент ли е монтиран?
Sent from my LG-G3 using Tapatalk