Е то админа бърза да изтрива......
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Е то админа бърза да изтрива......
Явно спонсорство има някакво и определени марки не бива да се коментират критично.
Докажи го!
Този пост е редактиран от avenger; 08-08-17 в 19:58.
И аз така мисля .......То само Митсубишита,Тошиби и Фуджаци.......
Ако бюджета "гравитира" в този ценови диапазон, мога да кажа, че ще трябва да направите доста компромиси относно качеството на работа на машината която ще изберете. Също така, не сте уточнили за каква цел Ви трябва машина - охлаждане или отопление?
Ако е за първото, бих предложил:
General Fujitsu ASHG12LLCC Eco² Inverter
Gree GWH12KF-K3DNA6G Change
Panasonic CS-KE35TKE
Chigo CS-35V3A-1C169AY4J
Ако ще трябва да отопляте помещенията, с подобен бюджет, работата е обречена на неуспех...Знам за какво жилище става въпрос, така че е добре да обмислите добре нещата преди да си хвърлите парите за някаква ниско бюджетна машина.
За целогодишно ползване го искам .Склонен съм да дам около 1100 лв а ако е по-скъп ще има много мислене по въпроса .Но съм отворен за предложения .
За 1100 лв. както споменах, работата е обречена. За подобно помещение, "санитарния" минимум като бюджет, трябва да е поне 1300 лв. (визирам модел на триото).
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
А нещо по-скъпо което да върши работа ? Отворен съм за предложения .
Съгласен съм с KI_YOOU за RPC 35
Не е баш RPC 35,ама това ме впечатли,доста сериозна работа ..https://www.youtube.com/watch?v=DdDHAYuXQdI
Свинска опашка върху тръба може да създаде ГОЛЕМИ проблеми...
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 08-08-17 в 17:19.
Здравейте,
Aз съм нов в темата и искам да попитам за помещение 3-ти етаж - хол - 16кв.м + 4кв.м коридор към него(връзка в проход) Обем около 55-60куб.м .Изложение север-севроизток ,две външни стени в апартамент, ново строителство с външна изолация, ПВЦ троен стъклопакет, изплзване за отопление и охлаждане. Става въпрос за София. Приемам и препоръки за читава фирма която да извърши оглед и монтаж.
Бюджет около 1350-(1400 макс. с включен монтаж)
След като се поразрових в темата съм набелязал
Fujitsu ASYG 12LMCA
DAIKIN FTX35J3
Mitsubishi Heavy SRK 35ZMP-S/SRC 35ZMP-S
Как бихте класирали трите климатика?
Като вариант може ли да се препоръча нещо по добро в такъв ценови диапазон?
Благодаря ви!
Този пост е редактиран от Makx; 08-08-17 в 14:34.