Климатици, но така и никой не удари 1 предположение, дали ЛМЦА 09 ще се оправи със спалнята. На бързо една драсканица с пайнта за да се добие някаква представа за какво става дума.
Климатици, но така и никой не удари 1 предположение, дали ЛМЦА 09 ще се оправи със спалнята. На бързо една драсканица с пайнта за да се добие някаква представа за какво става дума.
Просто не искам да преоразмерявам, защото е спалня все пак и вратата трябва да се затваря. Иначе бих закачил ЛМЦА 12 пред Хитачито. Цели се температура около 21 градуса, рядко повече.
Всеки си решава за себе си....аз от Хитака сам доволен засега ,особено от конфорта през ноща......
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
И двата не са за спалня, но слагането в това стайче на HITACHI RPC35 би било върха на глупостта.
Здравейте, моля за съвет дали климатик MH SRК 20 ZS-S ще се справи за отопление на 13 кв.м спалня североизток, тухла, София, външна изолация. 3,5 кв.м прозорци. Нужна т - 24 гр.
Има 2 външни стени.
Имам 25 ZM-S в другата спалня северозапад 14 кв. и се справя без проблем. Много от времето е off.
Без проблем.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Мезинов, нарисувай леглото къде точно се намира, че май вътрешното не е на най-подходящото място.
Леглото ще е в страни от вътрешното тяло,в средата на стената където ще е то.
Добре де, кажете тогава климатик за спалнята в ценовите граници на 09 лмца? Не ни пречи по принцип като има малко шум, но ако има по-добър вариант ще се радвам да го чуя.
Здравейте.
Някой има ли мнение за Toshiba RAS-13PKVSG-E / RAS-13PAVSG-E Shorai
Това което ми харесва е че е нов модел, r32 и Тошиба предлагат 5 години гаранция. Обмислям го за 2 свързани помещения около 20 кв. Като са добре изолирани и отвън и отвътре.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 13-08-17 в 19:53.