Страница 179 от 334 ПърваПърва ... 129169177178179180181189229 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,671 до 2,685 от общо 5004
Like Tree3767Одобрявам

Избор на климатик 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Отговор: Избор на климатик 2017

Цитат Първоначално публикувано от mgos Виж публикацията
    Вярно е това и аз го констатирах, но не ми пречи толкова, тъй като съм го взел да "топли" и така или иначе ще "свалям" струята надолу зимата. Иначе да, би било по-добре с 2 хоризонтални клапи, както е при фуджитата ми, там този проблем го няма, насочваш струята нагоре и даже полъх не преминава отдолу под климатика.
    Зимата няма проблем ,но лятото си е проблем.Да ти духа във врата ,ако климата е над главата ти.При General и Митсубиша благодарение на долните клапи,мога спокойно да се спи под климатика,при Gree макар и да насочвам клапата нагоре,под климатика си се усеща хладния полъх и не смея да спя при работещ климатик.Полъхът е почти недоловим,галещ направо ,даже цигарен дим трудно раздвижва,но го има.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от koneto_ Виж публикацията
    Здравейте, дойде и моя ред след ремонта да избирам климатик. До сега не съм имал такава машина и се нуждая от помощ при избора на конкретен модел.

Помещението е жилищно, апартамент, изложение; север- изток.
    Става на въпрос за дневна (13 м2), която е свързана с кухня (9 м2) посредством свод. Имам възможност да поставя вътрешното тяло по два начина; срещу свода или перпендикулярно на него. Северните стени на помещенията са изолирани с фибран.
    Климатика ще се използва предимно за отопление. Бюджета е макс. 2000 лв.

От прочетеното в някой от темите харесах тези два модела: Fujitsu-General *12LTCA, Daikin CE FTXS 35K.
    За Mitsubishi, Panasonic и Hitachi нищо още не съм чел. Просто ми гръмна главата с модели и спецификации и ще се объркам тотално.
    До колкото разбрах има сайтове на вносители и фирми занимаващи се само с продажба на климатична техника. Ако може предложенията ви да са с конкретни линкове към тези сайтове, че да не ги търся в емаг
    С Fujitsu 12LTCA определено няма да сгрешиш. В този ценови диапазон, по-добра и по-топлеща 12-ка трудно ще откриеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    kokovox и Rafailiev харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    С Fujitsu 12LTCA определено няма да сгрешиш. В този ценови диапазон, по-добра и по-топлеща 12-ка трудно ще откриеш.

Друго може би добро решение е ME FH 25-35 плазмата е добра екстра.
    Спецовете да кажат дали е ок.При мен е в 20 кв ,но спалня.

От доста хора се чуват добри отзиви за Хитачи PRB .Цената (1200-1300) е доста поносима .
    Пан спецовете и потребителите могат да кажат.
    Не е задължително да се дадат едни 2000 лв за да топли.
    От друга страна няма оплаквания от ЛТ

5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Избор на климатик 2017

Цитат Първоначално публикувано от Rafailiev Виж публикацията
    Друго може би добро решение е ME FH 25-35 плазмата е добра екстра.
    Спецовете да кажат дали е ок.При мен е в 20 кв ,но спалня.

От доста хора се чуват добри отзиви за Хитачи PRB .Цената (1200-1300) е доста поносима .
    Пан спецовете и потребителите могат да кажат.
    Не е задължително да се дадат едни 2000 лв за да топли.
    От друга страна няма оплаквания от ЛТ
    ME FH35 е над бюджета. MHI SRK35 ZS-S също би свършил добра работа, но аз лично, ако ще давам 2к лв. за помещение 22м2, бих избрал Фуджитсуто. Не искам да ангажирам никой с мнението си.
    Този пост е редактиран от rosswen; 06-09-17 в 14:57.
    kokovox одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    ME FH35 е над бюджета. MHI SRK35 ZS-S също би свършил добра работа, но аз лично, ако ще давам 2к лв. за помещение 22м2, бих избрал Фуджитсуто. Не искам да ангажирам никой с мнението си.
    ФХ25 няма ли да се справи?
    Ако нямам излишни пари бих взел нещо среден клас 1200-1500 лв .
    После ако нещо не ми харесва поне да не ме е яд.
    Пак казвам аз лоша дума за ЛТ не съм видял!

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Избор на климатик 2017

ФХ25 няма ли да се справи?
    Ако нямам излишни пари бих взел нещо среден клас 1200-1500 лв .
    После ако нещо не ми харесва поне да не ме е яд.
    Пак казвам аз лоша дума за ЛТ не съм видял!
    Предполагам също би свършил чудесна работа, просто другият е по-мощен. Предложенията, които дадох, са при условие, че бюджетът не е проблем, в противен случай има и други варианти.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2014

!
    Един човек не са доста.Айде двама да са.Хитачито от този модел мисля че за сефте ще трябва да се доказва тая зима,все още никой не го е видял как работи в зимни условия.Колегата Генади ще споделя,но като гледам че го с сложил в стая 12 квадрата,не знам колко обективни ще са нещата.Все пак за цената си (1200 с монатажа) е супер оферта,аз също щях да си купя без да ми мигне окото ако вече не се бях нагълтал с други марки.

10. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, благодаря за предложенията. Максималния бюджет е 2000 и то даже ми се искаше с монтажа, но засега не намирам такава оферта за Fujitsu 12LTCA.
    Също така за този модел има няколко вариации например: ASHG 12 LTCA и ASYG 12 LTCA, някой който е по-навътре може ли да ми обясни каква е разликата.
    От мненията по горе излиза, че модела на Fujitsu 12LTCA е качествен и не отстъпва на конкурентните по цена от другите марки. Ако е така -понеже ми харесва и на дизайн направо ще се насочвам към него.
    Благодаря за мненията!

11. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Машините от марки Фуджитсу, Фуджитсу Дженерал и Фуджи са еднакви. Изберете най-евтината оферта. За този бюджет предполагам това е най-доброто за вас.
    Предполагам и 9ката от тази серия ще се справя без проблем с вашето помещение.
    rosswen одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Здравейте, благодаря за предложенията. Максималния бюджет е 2000 и то даже ми се искаше с монтажа, но засега не намирам такава оферта за Fujitsu 12LTCA.
    Също така за този модел има няколко вариации например: ASHG 12 LTCA и ASYG 12 LTCA, някой който е по-навътре може ли да ми обясни каква е разликата.
    От мненията по горе излиза, че модела на Fujitsu 12LTCA е качествен и не отстъпва на конкурентните по цена от другите марки. Ако е така -понеже ми харесва и на дизайн направо ще се насочвам към него.
    Благодаря за мненията!
    Не си за 12-ка,Lt09 или FH25 като Мицубишито е за предпочитане заради многото екстри които не са пренибраване,аз си взех за мен 12ltc,мощен хубав климатик,но хоризонталните клапи(ляво-дясно)са ръчни и не покриват голям ъгъл,само това му е недостатък,м/у двата FH е едни гърди по-напред.
    Този пост е редактиран от necata2; 06-09-17 в 20:11.
    Rafailiev одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Не си за 12-ка,Lt09 или FH25 като Мицубишито е за предпочитане заради многото екстри които не са пренибраване,аз си взех за мен 12ltc,мощен хубав климатик,но хоризонталните клапи(ляво-дясно)са ръчни и не покриват голям ъгъл,само това му е недостатък,м/у двата FH е една класа по-нагоре.
    Кои екстри на FH са ценни при ежедневна употреба? Сещам се само за плазмата и вертикалното разпределение на струята.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от avast3 Виж публикацията
    Кои екстри на FH са ценни при ежедневна употреба? Сещам се само за плазмата и вертикалното разпределение на струята.
    Ами при FH въздушния поток се разпределя много по-добре от другите клими 4 хоризонтални и 2 вертикални(Саньо имат едни стари модели също).Плазма,за някой може би е важна,сензора не е само за пресъствие-отсъствие а сканира и насовчва въздуха където трябва.wifi също е плюс,полъха на Киригимине.Аз бих ползвал тези екстри ежедневно.
    toto4ev, Genadi80 и Rafailiev харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Аз ползвам посочените екстри ежедневно.
    Толкова съм свикнал с плазма,йонизатори ,че последния климатик който търсех това ми беше едно от изискванията.
    Затова взех Етерията пред МХИ s diamand
    toto4ev одобрява това.

17. Тук е от
    Nov 2011

Аз ползвам посочените екстри ежедневно.
    Толкова съм свикнал с плазма,йонизатори ,че последния климатик който търсех това ми беше едно от изискванията.
    Затова взех Етерията пред МХИ s diamand
    Какво представлява тази плазма? Някой модели на мицубиши имат опция за wifi модул, а при 12ltc не намерих такава. Това определено би ми харесало. Значи както каза колегата при FH 25 контролираш струята ляво/ дясно, горе/ долу от дистанционното а при 12ltc само нагоре/ надолу. последното не знам дали ще ме бърка, но wifi-to си е краста. Да си го включвам от работа. Макар че предполагам , че бързо ще загрее помещенията дори и да е бил изключен. А причината поради която се ориентирах към по-мощен е зари това че сводът ще пречи на топлия въздух да навлиза в кухнята. това са си мои разсъждения де (без да съм ползвал климатик до сега)

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Какво представлява тази плазма? Някой модели на мицубиши имат опция за wifi модул, а при 12ltc не намерих такава. Това определено би ми харесало. Значи както каза колегата при FH 25 контролираш струята ляво/ дясно, горе/ долу от дистанционното а при 12ltc само нагоре/ надолу. последното не знам дали ще ме бърка, но wifi-to си е краста. Да си го включвам от работа. Макар че предполагам , че бързо ще загрее помещенията дори и да е бил изключен. А причината поради която се ориентирах към по-мощен е зари това че сводът ще пречи на топлия въздух да навлиза в кухнята. това са си мои разсъждения де (без да съм ползвал климатик до сега)
    Има седмичен таймер, с който можеш да си го настроиш кога да се пуска/изключва, в какъв режим, на какви градуси и т.н. Можеш да прочетеш по-подробно, има ръководства в интернет пространството. Wifi адаптер има дори и за по-ниския клас на ME.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Избор на климатик LG или ...
    От BaceTo във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 9
    Последно: 02-02-16, 00:36
  3. Избор на климатик
    От Icetto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 23
    Последно: 25-10-12, 07:07
  4. ИЗбор климатик
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-11, 23:48
  5. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе