Нокрията си е супер, но за съжаление вносителите им дреме за части за извънгаранционни машини. Втора година търся филтри за Нокрия и само обещания. Е това са представители. Тотално безхаберие.
Нокрията си е супер, но за съжаление вносителите им дреме за части за извънгаранционни машини. Втора година търся филтри за Нокрия и само обещания. Е това са представители. Тотално безхаберие.
Не могат ли да се намерят от чужбина по някакъв номенклатурен номер? Ибей, Амазон... Грехота е такъв климатик да не го ползваш заради дребни проблеми.
Благодаря за мнението. Разбирам че 12 е голям за детската, но защо ми препоръчвате GENERAL? Този модел Fujitsu не е ли добър? Все пак оглед прави фирма, която е от дълги години на пазара. Надявам се да не са съвсем боси. Изпаднах в пълно объркване и не знам на кого да се доверя, а монтажа е уговорен за следващата седмица.
- - - - - - - - - -
Мисля, че имам идея за какво говорите, но малко повече конкретика няма да е излишна. Кажете този модел Фуджицу работи ли добре, ако имате наблюдения.
Fuji, Fujitsu и Fujitsu general са едно и също нещо. Правят се в един завод, а се внасят от три различни вносителя в България. От какво сте объркани? 12ка в 12кв стая не се слага. Ще духа много силно и ще е некомфортно в стайчето. Този модел, който ви предлагат е за скандинавския климат. Не съм забелязал Пловдив да има подобен климат. Какъвто и модел да си харесате - 9ка или 7ца за малката стая и 12/35 за хола.
Благодаря още веднъж! Объркана съм не от Вашите думи, а от това, че нищо не разбирам от климатици, а когото и да попитам ми препоръчва различни модели. Човекът от Дон Техно вероятно препоръча Nordic защото жилището е северно в по-голямата си част. Тази зима между другото климатикът на съседа си беше замръзнал доволно. В Пловдив също си имаме мразовити зими.
"конвекторен режим"WTF???
Daikin Nexura имат нещо подобно-лъчисто.
Ама що да се набутва с голям климатик в малка стая и да го ограничава,малко смисъла ми се губи.
За пръв път чувам за конвекторен режим при климатиците.Джак велик си!