Моят лятото само в такъв режим работи.
А зимата само отвреме на време, щото го юркам повече.
Моят лятото само в такъв режим работи.
А зимата само отвреме на време, щото го юркам повече.
Има ли бутон за този режим? Ако няма си се заблудил. Не е било нарочно, а бъг в софтуера. Без турбина нали се сещаш, че повече от 2 квадрата няма да стоплиш.
Няма логика. Бъг е и то ще имаш 160 вата разход с СОР около единица. То даже вече не е СОР, а КПД.
Здравейте колеги,
Дойде време да заменя стария ми климатик - инверторна Мидея на 8години! Като цяло мидеята работи, но прекалено дълго размразява зимата, харчи много ток и като цяло с нея реално се мръзне Ще ползвам климатика предимно за отопление в 25кв помещение на 2ет. с външна изолация и западно изложение . Търся нещо от високия клас, с минимални размразявания и наистина да топли! WiFiто е плюс! Не разбирам от климатици но искам да ми предложите нещо истинско и ефективно ( защо не хиперинвертор )
Благодаря предварително !
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=integrale;836310]Здравейте колеги,
Дойде време да заменя стария ми климатик - инверторна Мидея на 8години! Като цяло мидеята работи, но прекалено дълго размразява зимата, харчи много ток и като цяло с нея реално се мръзне Ще ползвам климатика предимно за отопление в 25кв помещение на 2ет. с външна изолация и западно изложение . Търся нещо от високия клас, с минимални размразявания и наистина да топли! WiFiто е плюс! Не разбирам от климатици но искам да ми предложите нещо истинско и ефективно ( защо не хиперинвертор )
Благодаря предварително !
1+ за Toshiba RAS-13G2KVP-E/RAS-13G2AVP-E DAISEIKAI 8
Много бъгове имат дайсейкаите, но пък повечето ползватели май са доволни. Малко като тото е. Не знаеш какво ще ти се падне.
За какви бъгове по-точно става въпрос....би ли споделил?
Опс ....май ще има престрелки отностно тази марка.
Sent from my Sony Xperia Z3
Да ви питам тук всички, които сте ПРО в сферата на климатизацията,някой знае ли нещо за HI-KUMO,устройство за wi-fi?
Sent from my Sony Xperia Z3
Този пост е редактиран от avenger; 23-09-17 в 09:34.
Генади, въпроса е по-скоро за раздел компютри и мрежи.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk