Номер 4.
Този пост е редактиран от avenger; 03-10-17 в 18:55.
LTC е достатъчно мощно, та да намазва и всекидневната. FH също е ок. Как са зимите в Кърджали?
Струва ли си за предпочета Fujitsu-то пред HItachi-то заради по-ниската ефективна температура(-20 срещу -15), защото изглежда че за отопление Hitachi RAK35RPC ще се справя по-добре от Fujitsu ASYG12LMCE и клоня към него?
Здравейте, искам да попитам за препоръка за климатик, за една позната. Понеже е жена и малко съм в чуденка дали да е убеждавам в ефективноста на машините за японския пазар.....ще видим. Става въпрос за гр. Бургас, спалня ( 11кв.- 12кв.) в панелен блок, ет.5. Входа ( стаята) е на калкан, има остъклена тераса ( PVC- дограма) двукамерана без изолация. Северозападно изложение, казва, че е студена стая. От горе съседа отоплява, от долу възрастна жена...... Желае, зимата 23°, лятото 26°, понеже е за спалня държи да работи тихо. Приготвила е 2500лв. ( сумата може да се разглежда и без монтажа).
След всичко прочетено от форума съм се спрял за предложения на
MH SRK20ZSX-S DIAMOND
FUJITSU GENERAL ASHG09LTCA/AOHG09LTC
TOSHIBA RAS- 10 DAISEIKAI 8
Приемам и други, от всички специалисти и дали 25-ца няма да е преоразмерен за тази стая?
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Този пост е редактиран от chany; 03-10-17 в 18:27.
Загледах се в LG -то , защото е с по добри ТТ данни сравнени с останалите марки.С 5 години пълна гаранция и 10 години на компресора.
Дали са верни Вие ще кажете?
- - - - - - - - - -
Загледах се в LG -то , защото е с по добри ТТ данни сравнени с останалите марки.С 5 години пълна гаранция и 10 години на компресора.
Дали са верни Вие ще кажете?
Този пост е редактиран от bolo7m; 03-10-17 в 18:42.
Не се хаби. Икономичността или разхода зависят главно от изолация, етаж, дограми, изложение и тн. Не толкова от машината.
Аз все още не мога да разбера след като всички са доволни от избора си защо едни критикуват други. Какво печелите от това? Изглежда ми като признак на ниско самочувствие.