Хайде да не се заяждаме моля!
Аз поне сам показал какво имам,а не само да го пиша в подписа си във форума!
Хайде да не се заяждаме моля!
Аз поне сам показал какво имам,а не само да го пиша в подписа си във форума!
Не искам да коментирам как се гледат деца с лош климатик.Това за 15 лева малко ме съмнява защото ползвам климатици от 20 год. вкл MEFD35 и имам уред за заммерване. ME ,че.топли,топли,че има филтри ,има,ама такъв комфорт каквито описвате с Вашите климатици(пък кои са тези толкова по-хубави нека разбирачите да кажат)...Та сметката може да не е точна,ама само исках да кажа,че безплатни обяди няма.Като ида в ресторанта и си поръчам сливенска перла вместо карнобатска и там ми вземат повече.Така,че всеки си преценява.Аз не продавам климатици,нито конвектори,затова си изказвам само личното мнение.
А пък и аз преди 10 години си купих за вилата neo12 за 280 лв(с отстъпката от Техномаркет)общо 400 лв. с монтажа.Ама е за по-голяма стая и не е спалня.Колкото да допълва камината кат ме домързи.
Чичо ми го има същото LG от 2 зими и е много доволен. Врата до врата сме. Монтиран е в хол 20 кв.м, панел със стара дограма.Колкото пъти съм ходил у тях, винаги е топло. Дори и миналата зима работеше без проблем. Монтиран е на терасата ,на завет е. Може и това да оказва влиание . По принцип се пише че машините на марката са податливи от към пукане на тръби,платки горят и т.н. Гаранция 5 години си е супер. Пиша за Пазарджик,може и на късмет да е не знам.
Аз не знам кака я мисли оня господин по горе дето препоръчва за спалнята от 12 квадрата акумулираща вместо климатик.Тая акумулираща като дръпне за 8 часа 25-30 киловата ще го питам.А и като гледам че цените от 700 лева >>>> вървят лошо ми става.
пп.Аз му подарявам моята акумулираща,чисто нова ,няма да му искам 800 лева а му я давам без пари само да дойде да ме спаси да си я свали .
Този пост е редактиран от ponyasd; 02-10-17 в 21:36.
Какво можеш да коментираш-от 2006 г. детската се топли с климатик. Синовете пораснаха здрави и прави момчета.
И за сметките и за комфорта не можеш да коментираш, като гледам с какви климатици имаш опит. Препоръчвам ти да прочетеш мненията на колегата ruuni9в темата " Колко ми харчи климатика...?" през 2016г. за отоплението с 3 конвектора и какво пише сега за отопление с 3 климатика.
Със здраве!
Здравейте. Да си питам и аз за климатик. Майка ми ще минава от чудо на клима та ето и спецификата на условията.
1. Жилищно помещенир
2. Предимно за отопление
3
а) стая 20кв.м + коридот 7кв.м
б) дограма ПВЦ, двоен стъклопакет
в) 2 прозореца по 1.5кв.м
г) изложение запад-юг
д) етаж 1 (отдолу е гараж)
ж) къща
4. Асеновград
5. Желана темп. 24 и нагоре
6. Вътрешна изолация 10см вата
8. Сума до 1600лв
9. До -15 външна темп.
GF12LUC, Toshiba RAS-13 Shorai, Hitachi 35RPC, 12LMC...
Нещо от опит.
Хора, свикнали с печка на дърва (особено по-възрастните), трудно свикват с климатик.
Топлината е по-различна.
При баба ми процедурата бе МИ среден клас и при нормални условия за 9-ка сложих 12.
За мое удивление едва след първите 2 зими минахме само на климатик.
Едно радиаторче делонги вкл бабката от време на време .
За старите хора се иска време за свикване.
П.п.
климатика през деня бичи на 27-28 градуса и вътре не се диша.
Вечер е на 20 ......луда работа
Този пост е редактиран от avenger; 03-10-17 в 18:53.
Абе не е още чак толкова дърта. Напълно наясно е ,че няма да е като с печката. Ама с това мъкнене и зареждане на печка вече кандиса
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Казах среден защото го платих около 1500 лв.
това преди около3-4 години.
Не знам точния модел има една сива линя от край до край.
Няма никакви екстри като око, плазма и тем подобни.
Казах среден клас защото не е от 1000 лв , а 1500 .
Може и да не съм се изразил правилно.
Преполагам тоя от 1000 лв е Shitt .....
Ако е така съм взел нисък клас.
Ако ме питате как работи нямам представа.
Знам само, че е набичен яко и за сега държи фронта.
Да са живи и здрави бабката и дядката като се скапе ще им взема нов.
Този пост е редактиран от avenger; 03-10-17 в 18:53.