Ама що се ебавате с Миланов,кАто е по-умен от Вас,??
Ама що се ебавате с Миланов,кАто е по-умен от Вас,??
Смятам,че в тази тема трябва да пишем за евро клими!
Ама защо си мислим,че японските са по-добри??Европейските заводи също са японски?!
Този пост е редактиран от Viking72; 21-11-17 в 00:31.
Що? На пазара не се предлагат нови машини за японският пазар ли? Или те не бива да се избират? Дай поне един разумен довод. Аз пък смятам, че е време да приемете реалностите, а ако не ви харесват постарайте се сами да давите мъката си, без да осъждате избора на другите. Не ги разбирате тези машини, добре, защо трябва постоянно да ги споменавате. И това са няколко човека, които разбират от тази техника, колкото аз от военна музика. Поне давайте доводи, ама откъде! Как един от хората занимаващи се с климатици, не каза лошо за японските климатици. Пишете си, на мен не пречите, но с глупостите си пречите на хората да направят информиран избор.
Това е последният ми пост по темата. След комплексарски постове няма да се включвам.
Моля, дайте съвет кой климатик да избера по отношение отопление, шум и разход - 1.General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFC
2.FUJITSU GENERAL AWYZ 18 LBC Nocria
3.DAIKIN FTX50KV/RX50K
и поне едно изречение защо.....
Благодаря предварително.
Аз пък си мислих, че меката е Мека Саудитска Арабия, а пък то било Пловдив, България[emoji23][emoji23][emoji23].
LFCA работи много тихо и комфортно за 18ка. Като седнеш под Уруру Сарара 50 и той се чува че работи. Не се вкарвайте във филми. lfca цена/качество е убиец. Ако искате гробна тишина без да ви духа климатиците не са вашия начин на отопление.
Blind,
За Вашето помещение, може да помислите върху следните модели:
General Fujitsu ASHG09LTCA Winner Silver (12-ката ми идва малко преоразмерена, на първо четене)
General Fujitsu ASHG12LUCA Discovery White
Toshiba RAS-10G2KVP-E Super DaiSeiKai 8
Toshiba RAS-13PKVSG-E Shorai или Suzumi +
Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZS-S~SRC35ZS-S Premium
Mitsubishi MSZ-FH25VE~MUZ-FH25VEH
Съвета ми е, да извикате фирма, която да направи оглед на място и спрямо условията и Вашите изисквания да подберете най-оптималния вариант.