Страница 323 от 334 ПърваПърва ... 273313321322323324325333 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,831 до 4,845 от общо 5004
Like Tree3767Одобрявам

Избор на климатик 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Отговор: Избор на климатик 2017

Цитат Първоначално публикувано от mbirol Виж публикацията
    m3 x 160 min.
    m3 x 180 Nominal
    m3 x 200 max
    Малко ми се вижда...

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Малко ми се вижда...
    Да, защото изчисленията ви са спрямо различни климатични условия - Петрич (CA) vs. Измир.
    Освен това, колегата едва ли допуска, че ползваме климите за отопление...
    tony34al одобрява това.

4. Member Аватара на mbirol
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Izmir

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Да, защото изчисленията ви са спрямо различни климатични условия - Петрич (CA) vs. Измир.
    Освен това, колегата едва ли допуска, че ползваме климите за отопление...
    Климатът в İzmir е като Гърция, Италия. Но Турция, подобно на Северна Европа. Има райони с климатични условия от -5, -10. Климатиците, продавани с нас, са от същия клас. Турция също се продават климатици Eurovent стандарти. Трите класа, които ви препоръчвам.
    Серията Fujitsu LFCA също е много добре оборудвана. Разбира се, че не знам дали имаш изолация в къщите.

İzmir iklimi Yunanistan ,İtalya gibidir. Ama Türkiye nin kuzeyi avrupaya benzer. İklim şartları -5 , -10 olan bölgeler de var. Bizde satılan klimalar ile sizde satılan klimalar aynı sınıf. Türkiye de satılan klimalar Eurovent standartlarında . Beni size önerdiğim ölçüler 3 sınıf.
    Ayrıca Fujitsu LFCA serisi çok iyi makinedir. Tabi sizde evler yalıtım var mı bilmiyorum ben.

- - - - - - - - - -

Касапин е турска дума. Мисля, че това е съвпадение. @Kasap

Kasap
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Таман си уцелил.Нашия Касап и той прави разни благини и мезета от месце, но май не му е занаят.
    Genadi80 и stainway харесват това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията
    А да знаете някоя магистрала тук да има осветление? Щото Одрин_Истанбул има.
    In Nederland alle snelwegen zijn verlicht ,maar dat betekend niet dat ik in het Nederlands zal schrijven .
    В Холандия всички магистрали са осветени, но това не означава че ще пиша на холандски
    Ако ще бъде международен форум нека се пише на Български и Английски - лошо няма. Но на турски

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от mbirol Виж публикацията

Касапин е турска дума. Мисля, че това е съвпадение. @Kasap

Kasap
    Абе то и кибрит е турска дума, ама кой ще драсни пали клечката? Успех в обмяната на опит 500 години явно не са били достатъчни.

„О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш но своя език? Или българите не са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.” Из „История славянобългарска” Паисий Хилендарски

П.П. Лошо няма, но пишете САМО на кирилица! Официален език в Европейския съюз-даже на новите евро банкноти си има на Български Или на Английски като втори език ,всеки може да разбере предполагам, но турски не знам колко колеги владеят аз не съм един от тях.
    Този пост е редактиран от stainway; 19-12-17 в 03:23.
    papadodo, chany, bobi161 и 1 други харесват това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

mbirol ,
    Кои модели битови климатици се произвеждат в Турция?

Türkiye'de hangi iç klima modelleri üretiliyor?

8.  

9. Member Аватара на mbirol
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Izmir

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    mbirol ,
    Кои модели битови климатици се произвеждат в Турция?

Türkiye'de hangi iç klima modelleri üretiliyor?
    BEKO е марка, която се продава във вашата продукция. Копродукция с LG. Имате марка VESTEL.

Не ми харесва много като климатик. Моята полза е GREE на китайски език. Турция също се продават под много имена на марки.

York Sierra , Sigma , Demirdöküm ,GREE , Flou

Производството на MIDEA се продава добре.
    Airfel , Daylux ,York , Ugur , Bosch ,Simmens Midea

Разбира се, има японски марки.

Mitsubishi Electric ,MHI , Panasonic, Daikin , Hıtachi,Toshiba , Fujitsu , General

Китайските марки също продават свои собствени

Haier , Midea , Gree , Hiesense , TCL , Aux , Chigo
    Aleksandars, ivan74, SPSt и 2 други харесват това.

10. Member Аватара на Ventsislav Negentsov
    Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    София

Bosch Midea и Siemens Midea, е не, ще падна ...

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от Ventsislav Negentsov Виж публикацията
    Явно е стара новина, но имат споразумение от 2015:
    Bosch and Midea sign joint venture agreement for variable refrigerant flow systems production - Bosch Media Service

12. Member Аватара на mbirol
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Izmir

Цитат Първоначално публикувано от Ventsislav Negentsov Виж публикацията
    Bosch = Midea Blanc Turkey market

Klimalar | Bosch Ev Aletleri

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Кво се чудите, БОШ имаха два модела поръчани за правене от ШАРП, и си бяха живи IVT.

14.  

15. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Да и аз не владея турски, но като цяло това е форум и не бива да политизираме проблема, че mbirol пише на турски. Човека явно технически е запознат в тази материя с климатичната техника, съответно не смятам, че произхода му, езика му и каквото там още се сетите трябва да е проблем за нас. Форума се обогатява с член от друга държава, знанията и личния му опит. Пак казвам, това е само форум и целта му като такъв е да си помагаме! Не намесвайте исторически лица като П. Хилендарски, Левски или Ботев.
    Весело посрещане на празниците на колегите в България и на тези в чужбина!
    dodo_pv, edi1, bobovo и 11 други харесват това.

16. Member Аватара на mbirol
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Izmir

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията

Да и аз не владея турски, но като цяло това е форум и не бива да политизираме проблема, че mbirol пише на турски. Човека явно технически е запознат в тази материя с климатичната техника, съответно не смятам, че произхода му, езика му и каквото там още се сетите трябва да е проблем за нас. Форума се обогатява с член от друга държава, знанията и личния му опит. Пак казвам, това е само форум и целта му като такъв е да си помагаме! Не намесвайте исторически лица като П. Хилендарски, Левски или Ботев.

Thank you.

благодаря

toto4ev одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията

Нещо не ми стига Българският да се изразя правилно Разбира се, че произход, език и т.н. не са и не биват да бъдат проблем. С удоволствие искам ,както и всички останали да науча нещо ново. Идеята ми е да може да се пише и на Английски примерно (като втори език?) - по този начин форума ще се обогати с още повече членове от чужбина. Ако ще е на турски-чудесно, който разбира да превежда на останалите. Никаква политика-просто практическо решение .С Гугъл преводач няма да може много да се разбере.
    Добре дошъл във форума mbirol и приятна обмяна на опит.
    Весели празници на всички!
    toto4ev, mkukas, kokovox и 1 други харесват това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Привет. Имам няколко питания относно избора на климатици и техния монтаж. В момента се отоплявам с наследеното от нашите локално парно, но не ми се занимава с хамалогията и ,ще го оставям.
    Апартамента е в гр. Габрово ,тухлен,външен,двустаен,4 етаж. Външна изолация само на терасите, дограмите са 5/6 камерни 3 стъклопакет 4С/Б/К. Вътре целия е фабрично с гиспсокартон ,лепен на топки,като на външните стени съм лепил - 5мм.стериопор и навсякъде стъклофибърни тапети. Таваните на две от стаите са с гипсокартон и вата, а в спалнята и коридора 3см EPS. Пода навсякъде е ламинат. Никой не живее под и над мен
    При външна -1 гр в детската стая е 14/15 с духалка 2кв,за 40 мин. става 23 -желаната температура. Не знам как да сметна топлозагубите....
    Избрал съм си тези модели ,като ще се отоплява и коридора. Малкото вагарче , не се съобразява с думите "затваряй вратите"
    Спалнята и детската: Mitsubishi Heavi- SRC 25 ZS-S
    Кухнята: Gree -09 Changе
    Добър ли е избора,като съм запознат с високия минимум на МХ ?, В другия апартамент разменен с нашите имам ЛГ от подписа и работи също на он/оф..,така ми харесва , дано тези са по тихи.

Грийто в кухнята, как ви се вижда и, къде да го монтирам?
    В нишата над хладилника или в ляво от прозореца,
    В нишата плюса е ,че външното ще е на общата тераса,но пък ще духа точно в нас по масата , също ме е страх в тази "дупка" да не се бърка или успива.
    • Тип файл: gif 2.gif‎ (25.1 KB, 1268 Прегледи)
    • Тип файл: jpg 3.jpg‎ (115.3 KB, 1112 Прегледи)
    • Тип файл: jpg 4.jpg‎ (116.5 KB, 1118 Прегледи)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Избор на климатик LG или ...
    От BaceTo във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 9
    Последно: 02-02-16, 00:36
  3. Избор на климатик
    От Icetto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 23
    Последно: 25-10-12, 07:07
  4. ИЗбор климатик
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-11, 23:48
  5. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе