Да
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Да
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Питам защото по тръбният път на Дайсекая все едно е монтиран на долният етаж.....Иначе ЕВАЛА за монтажа .....провесионален.....[emoji1]
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Хубава машина е, но има един недостатък. Духа неконтролируемо зад хоризонталния ламел, защото въпросния ламел не е достатъчно широк. Не знам дали сте го поръчали вече, но другия модел, който исках да предложа е MHI 20zs-s, който е същите пари като го гледам. Той го няма този проблем.
Извинявай, би ли пояснил какво означава "неконтролируемо духане" при отворена хоризонтална клапа. Духа надолу или нещо друго имаш в предвид.
Духа надолу и напред, въпреки клапите да са насочени нагоре и настрани. Става въпрос за част от въздухопотока, но доста осезаема част за мен. При МХИ това го няма.
Някой би ли споделил впечатление от LG D12LN? Предлагат го на един приятел вместо Fujitsu 12LMC ....трябват му 3бр.. Разликата в цената е около 20% в + за LG-то, но въпроса е струва ли си? Ще се използва за отопление на апартамент в гр. Силистра. 3те стаи са 18м2 + 18м2 + 23м2 но има и коридор 20м2, който ще се покрива главно от климатиците на 2те по малки стаи. Има външна изолация и нова дограма.
Като гледам снимката, хоризонталната клапа на Сузуми е още по-тясна от твоята. Едно 20% е дупка зад нея при затворено или отворено положение и от там духа неконтролируемо.
Като човек мислещ да се оборудва с няколко сузуми в близките дни, ме хвърлихте в размисли и страсти, дали ще може да се насочва в нужната ми посока въздушната струя...
Сузумито си е добра машина...стига сте "търсили под вола теле"....
Да това е моментен разход-консумира и повече и по-малко. Настроен на 26 и вътре е 26. Външна 36. Екото не е режим, а го показва, когато работи на под 30% от номиналната мощност.
Дай да го видим на 16 градуса вътре и 36 отвън......
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Да не съм мазохист-тия експерименти са за други.