В тая жега моята цепеница работи така в момента..... ще ме фалира направо.
В тая жега моята цепеница работи така в момента..... ще ме фалира направо.
Искаш ли за моя сметка да сложим твоя климатик на мястото на нокрията за проба да видим как ще охлажда целия ми апартамент с 95 вата ?
Пуска се около 17-18 часа и работи до около 23 часа.
Ако да кажем се към 20часа работи на 100 вата получаваш нокрията и плащам повторния монтаж на твоя. ?
за протокола сега работи на около 400 вата.
външна около 33-34 градуса .
Вътре 23 на ду 22.5
Ами аз понеже съм "много проЗ" съм си сложил 3 климатика в апартамента. Сега работят двата, ама и 6 да са пак няма да ядат 1800W. За протокола, моят сега работи на 80W. Не се заяждам-предположих, че се опитваш да охладиш цялото жилище, но се опитвам, да ти кажа, че това не е най-икономичното решение.
Вероятно ще загубиш баса. Твърде вероятно е да вдигне до 100W и така да си остане, темперирайки ти стаята на +30°C, с тенденция към покачване . Миналото лято, при включени котлон и фурна в бокса, голямата ми тошиба работеше на 1200W, за да поддържа +25°C в стаята. После си падаше на 250W - 300W и си креташе така. Външната беше около 38°С.
dodo_pv, казваш тази тема била тъпа, не полезна за читателите, кърти мифки, кърти стрелката на тъпомера, абсолютно нищо информативно и полезно, ...
Харесваш мнението, че темата е пълна кочина и е добре да се затвори. Също така казваш "....интересни и поучителни са постовете, показващи работата на една машина в едно помещение при еднакви външни и вътрешни условия (температури), но при различни настройки. Другите теми с картинки на ватмери са само за забавление и спам".
И само няколко дни по-късно е горния ти пост.
Моля те, имай малко уважение ако не към другите поне към себе си.
Gyokov, разликата е че текущата тема е със статут на "селска кръчма". Та Додо може да си пише, каквото си пожелае. То не че и в другите теми не го прави...
Я кажете, при пакетиране на тръбния път, всяка тръба в отделна изолация ли трябва да е или на голо в една обща?
По сервизо ги дават в отделни изолации, но някой тук твърдеше, че пакетирането в обща си имало своите предимства.
Всяка тръба е в отделна изолация. Всичко останало е простотия и невежество, като тези които го твърдят.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Благодаря за напомнянето, но заставам зад всеки ред, който съм написал. Ценни са първите няколко страници и тестовете на Kasap, другото си е шкарто. Написал съм защо, а и ти си ме цитирал. Старая се да уважавам всички, допринасящи с по нещо на останалите и съжалявам единствено за Kasap, че ги взима нещата толкова навътре. Не приемам лично вината, че нивото е спаднало толкова ниско.
Весел уикенд на всички читатели!
Здравей те, днес пуснах климатиците за откриване на сезона. При единия имаше неприятна миризма за около 5мин. и след това всичко си е нормално. Имам спомен, че и миналото лято беше същата работа. Някакви предположения, от какво може да е?
П. П. Имам навика да поддържам уредите си. Всички климатици са профилактирани преди година и половина. И от тогава, преди всяко спиране през летния сезон работят 1ч. само на вентилатор, за изсъхване на тялото.
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk