По-скоро не на безсмислените.
По-скоро не на безсмислените.
Той си е необходимост. Просто някои се подсигуряват малко повечко. Понеже Мимо ни набеди R-ките, пак изчетох темите за тия от неговата серия N. Ами и там е същата работа около 0-та. Даже някои се оплакаха, че и на 45мин. ги подкарвало около 0, ама както и да е. От R-ките е. Те такива си ми бяха и спомените, но реших да препрочета.
Чувал ли си приказката "Не ме слушай какво приказвам , а ме гледай какво правя"
Аз не знам кой какво е казал а и не вярвам вече на "една жена каза"
Сега дали някой е казал, че неговия дефроства на 40мин, друг на 10 час, трети на 2 месеца е без значение.
Аз не казвам, аз показвам как работи мояtа N-ка.
Дали всички работят като моята, нямам представа, но е възможно на има разлика щом някой си е казал.
Ами то е същото и с останалите климатици, а ти генерализираш по твоите. Това, че твоят не го прави, не значи че всички N-ки са така.
Както е факт, че много хора се оплакват от он/офф работа и тропане в турбината при ZS, така е факт, че и немалко хора се оплакват от чести и ненужни дефрости при Перфера.
Е кои са тези много хора които се оплакват от чести дефрости от N перферите?
Ти ги изкара, че са колкото оплакващите се от ОН-Офа и втулките на ЗС.
Преди няколко дена ви пуснах да видите дефрости на 4 часа от -4 до 0 градуса.
Ето ви сега два за тази нощ от 0 до +2 градуса през 4:50 часа.
Единия точно в 3:00 другия в 7:50
Я кажи, ти на какво задание го държиш? Аз пробвах всякакви комбинации и съм си намерил моята, но си играх и с корекциите, защото иначе не ми държи колкото аз искам. Гледам, че работи по-натоварен от моя. През нощта зарворено ли държиш? Каква температура се поддържа в стаята?
22 Задание за конкретната нощ на затворена врата. държи 23-23,5
Ама не съм сигурен дали и аз не съм разбутал корекциите. Май си играх преди време когато някой постна опцията и не се сещам дали върнах старите настройки.
Я кажи как се влизаше в това меню да погледна, че не ми се търси назад.
Аз съм в момента на "1", демек гони с един градус по-надолу. Заданието е 21гр, поддържа 23.2-23.8гр. При датчика обикновено е 23гр. Но при подовия е различно, защото при мен е хем на ниско, под прозореца, хем външна стена, абе считай най-студената точка в стаята. Там ако е 22.5-23, значи в стаята на височина 1.20 е повече.
П.п. Турбината на борче ли я държиш?
Този пост е редактиран от rosswen; 13-12-23 в 00:03.
В последно време я държа на Авто. Забравям да я обърна вечер като си лягам на елхичка.
Може би щото вече съм се примирил с веенето, бученето, дефростите............ Спинкам си сладко, сладко и хич не ми дреме.
Аз само Ауто ползвам. Много ми харесва. За мен това винаги е било голям плюс за една машина, да й е адекватно Аутото. Реално 70-80% от времето си седи сам на борче. Каот му отворя прозореца се вихри, както си трябва. Дефростите не ги и чувам в повечето случаи. Установих, че най-шумното нещо от целия процес е движението на долната клапа, която се затваря при размразяване, след което пак се отваря.
при +2 и консумация 250-300 вата - това няма как да е дефрост при необходимост ,не може да заскрежи ..
Май остана да измерим и колко вода изтича при дефрост ….