На Daiseikai 6 е още по-грозна пластмасата. Аз освен подов Daikin, друго не бих си купил на 220V.
На Daiseikai 6 е още по-грозна пластмасата. Аз освен подов Daikin, друго не бих си купил на 220V.
на каква максимална височина може да се монтира
подовия ?
Има ли схема на монтаж?
Може непосредствено на пода, но може и на до 30-40 см от пода.Според мен най-добре е на около 5-7 см от пода, тъй като ще може да се почиства под вътрешното тяло.Моят е на около 10 см от пода.
Имаше монтажи и на 60 см и на 1.10 метра от пода, но тогава какъв е смисъла от подовия климатик?Нали целта е топлата струя зимата да "върви" непосредствено над повърхността на пода.
210 мм са чисти, ако се вгражда стават по-малко. Зависи колко ще потъне.
IMG_1300.jpgIMG_1301.jpgIMG_1302.jpg
Ето това е външната ми стена и определеното място за монтаж на стенен, който както върви ще бъде подов.
Зад стола и играчките мисля да се разположи една 35-ца
Този пост е редактиран от Damian Ivanov; 22-07-13 в 15:26. Причина: допълване
Тъмносивата задна част на климатика може да се "вгражда" в гипскартон.Върху бялата част на предния панел има три поредни оребрени улея- мисля до всеки един от тях също можеше да се вгражда, но трбва да е в гиспокартон и да има възможност за обслужване.Тоест да може да изкарва целия бял преден пластмасов панел.По напред от улеите не може да се вгражда в гипскартон.
Изобщо ако се вграбжда и част от бялия панел до някой от оребрените улеи обслужването се усложнява.
Качвам 2 снимки, на едната е указано къде са "каналите" по които се троши вътрешното тяло за да се "вгради" в гипскартон или стена:
CAM_0346.jpgCAM_0347.jpg.
Сега аз не съм специалист и монтажа не ми е работа.Изобщо съм далеч от тази сфера, Но тези канали бяха посочени като такива които се трошат от един вече осъден с влязла в сила присъда за измама(или обсебване-не е ясно) техник/"търговец".
Доколкото това е правилно да кажат професионалистите.
Този пост е редактиран от justify; 22-07-13 в 19:53.
Това би било кошмарен трилър-булгартабакмайстор троши подова японка от Япония...!И на финала дано дойде "добрият",че да разстреля от упор башмайстора.Бих скачал от радост!!По скоро служат за ориентир при слагането на гипскартона.
Daikin FVXS-F Video
със сигурност на видеото показват за това махане на така да го кажа "пръстени" за вграден монтаж
не виждам проблем в това действие
Ти пък ще съжаляваш.
Сега ще го предлагаш още по-добре, знаеш още един голям + за тази машина
а може да се отроши и повече съвсем да се скрие