И как ще стане това нещо при наличие на зануляване на корпуса?
Не е много ясно как предпазител от 0.75А ще предотврати "светването". Ако пробие фаза на корпуса и липсва зануляване, предпазителя няма да помогне.
И как ще стане това нещо при наличие на зануляване на корпуса?
Не е много ясно как предпазител от 0.75А ще предотврати "светването". Ако пробие фаза на корпуса и липсва зануляване, предпазителя няма да помогне.
Здравейте,скоро не се бях появявал във форума
При мен възникна досаден проблем-вентилаторът на вътрешното тяло започна да работи шумно.Та се чудя.....има ли някакъв начин ,примерно чрез смазване на оста му да се постигне по- безшумна работа или се налага замяна на целия вентилатор.
Смени лагерите на мотора, материали 10 лева или се обърни към фирма тя да се занимава.
Този пост е редактиран от valen1; 31-12-12 в 19:56.
Смяна на целия мотор на вентилатора ще ти предложат хора които не могат да се справят с проблемите - нещата които трябва да се свършат за да работи безшумно машината ги е споменал valen1.
До колкото разбирам,вентилаторът е ,,обслужваем"....това е добре
.А ако на някой му се занива да сподели по какъв начин да се добера до него,ще съм много благодарен :rolleyes:
Вентилатора е зад питата. По напред в темата колеги бяха писали, че може да се наложи и събиране на фреона ,за да се свали питата.и зад нея вентилатора. Незнам , ако само се освободи и издърпа напред отляво дали няма да може да се свали вентилатора, но си е риск, да не се пречупи някоя тръба. Вентилатора е с перка и е напречно разположен. Вижда се от клапата.При теб на коя година се разшумя колега ? При други , след 3тата година.
Може, но или трябва работата да се свърши от професионалист или ако някой за 1 път го прави трябва да е много внимателен и въпреки "внимателността" не е гаранция, че няма да стане "фал".Същото е в сила и за "професионалиста, защото доста се навъдиха и преди и по време на кризата...
Трябва да се подготви или приспособи подходяща поставка на която да се сложи да стъпи и стои по време на ремонта вече откаченият от винтовете, но не и от тръбите вътрешен топлообменник ...
Имаше някъде във другите небългарски(може би руски, норвежки или шведски форуми) подробно обяснено каква е последователността и как точно и с какъв инструмент(дървен чук) лагера трябва "да се почуква" внимателно докато излезне от остта и дори имаше клип на изважаднето на лагера от остта, но не помня в точно кой от форумите съм го чел и гледал(не изгледах целия-нямах време и нерви).
Този пост е редактиран от justify; 31-12-12 в 17:43.
Ами няма и 3 години от както съм го взел.
Относно достъпа-опасявах се,че ще е невъзможно да се стигне до вентилатора,без да се разглобява топлообменника
Не съм отварял до сега подов модел климатик на която и да е марка. Погледнах сега в документация на Daikin модел FVXS-F да видя чак толкова ли е страшно, колкото го представяте и наистина се оказва, че да свалиш мотора трябва да разглобиш цялото вътрешно тяло, да разкрачиш връзките на топлообменника и да го махнеш. Събира се фреона във външното тяло, сваля се вътрешният топлообменник, свършва се каквото има по ремонта, слага се пак топлообменника, вакуумира се и се пуска фреона.
Този пост е редактиран от valen1; 31-12-12 в 21:06.
Има го в техническия раздел на дайкин- "сервизни, технически и потребителски ръководства".Така, че разтършувай се малко в раздела на дайкин- темата е закрепена с кабърче да не се измества надолу.
Този пост е редактиран от justify; 31-12-12 в 22:16.
Щом толкова сте в час защо е му отремотирате вентилатора на колегата, а го карате да се мъчи сам
Че малко ли фирми и майстори има. Да пита във фирмите за цена.
Той си решава сам ли да се мъчи или да плаща на други.
Да си го остави както е.Никой никого нищо не "кара".Въпрос на доброволен избор.
Ох ОХ ох...нерви
Попитах тук,защото по принцип не ми е трудно да извърша дребни ремонти не изискващи особенни познания и специални инструменти....
Но в случая няма да се справя сам -това се изясни Ремонт ще има,но напролет,все ще го изтрая до тогава