По мое мнение си вземи един стенен тошиба или фуджицу.В този 20 квадрата хол +кухня си представям как ще са наблъскани мебелите(холови+кухненски) ...
Слагай стенен.Най-добре за семейството би било да е с плазма филтър.
По мое мнение си вземи един стенен тошиба или фуджицу.В този 20 квадрата хол +кухня си представям как ще са наблъскани мебелите(холови+кухненски) ...
Слагай стенен.Най-добре за семейството би било да е с плазма филтър.
Добро утро, да разбирам ли, че си ги степенувал по техн. информация или са написани в някакъв друг ред ?
На мястото на подовия, там стенен е невъзможно, поради разположението на прозорците, над тях им,ама само 15см, дори и малко вътрешно тяло не се побира.
Хубав ден и ще разгледам предложенията ти, Благодаря
ап..jpg
това колега е образно казано какво има у дома.
Хубаво е да напишеш какво препоръчваш
П.П. Към модераторите, много е мудно качването на файлове, уверявам Ви не е от компютъра ми
Хубав ден
Този пост е редактиран от Damian Ivanov; 20-07-13 в 15:42. Причина: подреждане
Г-н Иванов, разбрах, че над прозорците няма място...А отстрани на него какво е разстоянието?
Този пост е редактиран от Damian Ivanov; 20-07-13 в 22:16. Причина: грешка в размера
Значи предложените ти заместители са меко казано Смешни в сравнение с подовия Дайкин.
Недко, би ли обяснил с какво (Отоплителна мощност: 4.5 kW (1.4 ~ 5.0), 15359 BTU (4778 ~ 17065), Консумирана електроенергия: 1220 W (310 ~ 1880), COP: 3.69 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност) - параметрите на daikin, превъзхождат предложените модели? Всеки един от тях има по голямо максимално ръзвъртане и са по икономични...
Нека аз да кажа, с нищо.
Дори Hitachi има по-добри Отоплителна мощност,Консумирана електроенергия.....................
- - - - - - - - - -
Добро утро колеги,
ако някой възнамерява покупка на климатик Дайкин,нека пише, намерил съм добра цена.
За линковете и рекламата си има правила!
justify
Този пост е редактиран от justify; 21-07-13 в 20:14.
Aleksandars и Mega все плюят Дайкин-а, ама не ги махат от сайтовете си! Като са толкова зле, защо ги предлагате? Продавайте Nocria и Daiseikai, ама не. Работата ви ще падне наполовина!
Съгласен съм с necata 2,добавям и цената,за парите си няма конкуренция.
Аруба, всъщност ако разгледаш галерията (публична е), точно това продавам. Клиентите много добре знаят какво искат. Не помня от кога не съм слагал Daikin. Daikin се продаваше, когато беше на цени, които отиват на възможностите му. Преди две години и повече.
... и не плюя Daikin, просто има по-добри машини за парите, които ги направиха, или близки до тези пари.
божееееееееееее,колко мъка има на тоз свят.......амин
защо сашо и мега не препоръчват дайкин??????
слаби европейски модели.лош дефрост и най-важното ЦЕНЯТ КЛИЕНТИТЕ.а ако някой все пак реши да си купи-на негова отговорност.аруба зимата(ако е тежка) ще видиш разликата между ФТХ-а и ДР-а-комфорт,дефрост,сметки и т.н.
K-серията има грозна матова пласмаса като на Мидея ,вече как работи не знам