Първоначално публикувано от
justify Айде стига сега, този дайкин да не е "СУПЕРКЛИМАТИК"-А(СУПЕРМЕНА) сред климатиците.То не става само с ПЕЧАЛБА, иска и да ползваш такъв и тогава да съветваш.Моят дайкин го мъчих няколко дни да достигне 24 градуса, като бях направил горното подвижно насочващо крило да се рее нагоре надолу и не успяваше да достигне 24 градуса в хола.След това се сетих, че зимата(февруари-март2009) пак беше същото и тогава реших проблема като насочих крилото право нагоре да духа в тавана-е ЕВАЛА сетих се и така хола ми се сгря.Достигнах до извода, че въздушнияпосок докато достигне п диагонал до другия край н ахола ми преминава около 7.5 метра и се превръща в "охладнял въздушен поток", затова насочих крилото право нагоре и така понеже вътрешното тяло е поставено на външната ми стена до прозорците пресякох студа и постепенно навакса и сгря стаята-иначе ядец 3000лв и с чувството че съм излъган.Сега като чета, че са му обещали да сгрее помещение от 46 квадрата с този климатик ми е мъка за човека-дал е 3000лева(и той кат мен).Поне като лъжат да са по-умерени в лъжите, а не да ги пускат ОПАШАТИ-То всяко нещо си има граница