Мерси!
Добре е, добре е, 20-ката ZSX до 5kw. А това A+++ пак ли е като на Мирая за warmer zone или си е за нашата климатична зона.
Този пост е редактиран от necata2; 26-09-16 в 23:02.
35ZSX изглежда много добре. Близо един метър вътрешно, 4,3/6,3 киловата отоплителна мощност и огромно външно тяло. Ще върши работа в студовете.
Колко килца са? Някой успя ли да изрови тази информация?
Не знам, ама това сигурно ще е конкурент на дайсекай, а може и да е по-добро - външното е малко по-голямо, двойно роторен компресор с векторен контрол и по-висока ефективност на всички режими, сензори за движение + тих режим на външното тяло и седмичен таймер... Пише също, че значително са подобрили комфорта и енергоефективността.
То с тези сензори за движение достигат +++, като поддържат по-ниска температура зимата като няма хора в стаята и така пестят ток. Не мисля, че има някакви невероятни нови технологии по външното. Вентилатора на вътрешното е нов и е малко по-тих. Също така дизайна на вътрешното. Хубави машини ще са, ще видим на какви цени.
Колеги,искам да попитам някой има ли наблюдения върху работата на MHI 25ZMP-S и по-специално реално какъв минимум има и как е с шума на вътрешното тяло.,понеже почти нищо не намирам за него във форума,а го дават с по-нисък минимум от ZM-S серията.Интересно ми е и как така успяват да докарат такова леко вътрешно тяло.Дали ще се справи зимата при -20° и надолу с гъста мъгла в спалня 28куб.м?
12кв.м.х 2,40 височина с изолация от вътре,за това минимума е от значение.