Страница 13 от 231 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

Цитат Първоначално публикувано от Relute
    Climatronic, ти не беше ли с G-серията,. което предполагам означава, че си с ZG-S, защото има и ZGX-S? ZD-S1 е по-стария модел на ZG-S.
    Аз имам 4 бр. ZG-S - две 20-ки и две 25-ци. Като цяло не бих ги определил нито вътрешните нито външните тела като шумни, но естествено не мога да кажа, че не се чуват. А иначе и при мен се образува лед в тавата отдолу, който се получава от водата от размръзяването на климатика. Най-сериозно е положението на климатика, който е на най-открито и ветровито място и който се пуска основно през нощта и съответно при най ниски температури. Четох, че този проблем може да се разреши с разширяването на дупката на тавата на външното тяло през която се оттича водата

Относно проблема със шума на външното тяло, не рзбрах на какъв тип стена е монтирано при теб. При мен е панел и няма вибрации.
    Relute да аз бях с G серията и още съм си с нея естествено се радвам че не се набутах с хиперинвертор щото едва ли с еразличава кой знае колко но като го нямама не може да кажа. Освен това моят е 35-ца и сигурно повече по принцип трябва да бучи Пък може и ттвоите да са се случили истински кой знае. Моят си бучи пък къде е монтиран едва ли е важн за "най-тихите "

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    ceko_sifona бе то май инверторите нямат щуцери ама да се изкажат по знаещите...
    Интересна мисъл. За чий му е на инвертора щуцера?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от pepa
    Climatronic, мерси, че ме успокои. Значи не само моя "безшумен" климатик бучи. А и за тези парички си е просто гадничко. А как е шума от вътрешното тяло. Мисълта ми е, когато климатика е в стая, където се спи. Когато е на ниска мощност е добре, иначе нощем не може да се спи. От фирмата казаха, че аз съм първата която се оплаква от Mitsubishi - то естествено така ще кажат. Кажи ми какво да искам от сервиза, освен поставяне на тампони.
    pepa направо си е гадно сигурно пак БГ изпърдяване на марката щото не ми се вярва МХИ да са чак токова загубени. Иначе май G серията нещо не е много добра но това си е мое мнение Старата беше наистина по безшумна. Мой познат има във вътрешното тяло шум на 20 и 35-ца несвойнствен ама може да му помрогне само арменският поп и ми каза и че тук никой много не ги разбира тяи машини. Питай си фирмата ама като знам едва ли нещо ще ти помогнат. То е ясно кои са МХИ тук. И не с учудвай ако тук почнат да те убеждават че това онова всичко е ок и тн черен пиар е това. Те все така казват че си първата дето се оплакваш И много се чудят нали?. ами и тампони ако ти поставят напиши да видим какво и как че нещо не ми се много вярва.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Lupus ми ако не за черен пиар не се сещам защо като имам предвид какво е после написано

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    Lupus ми ако не за черен пиар не се сещам защо като имам предвид какво е после написано
    За черния пиар си прав, за това им ги слагат щуцерите и ги правят черни обикновено. А "какво е после написано"?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Lupus ей това ен написано Mitsubishi - SRK 25 ZD-S Inverter DC - PAM ,втора година външното тяло мърка,от стаята не се чува,никакъв лед,изобщо без проблем,през ноща на 19,през деня на 24,учудвам се че някой се оплаква от тази серия

8.  

9. Тук е от
    May 2006

Външното тяло е монтирано под прозореца на спалнята. В къща съм, т.е. тухла. Имам щуцер. Има и тръбичка, която не знам от къде излиза, но не е от щуцера. Не говоря за тръбата от вътрешното тяло.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

pepa ако ти монтират тампони дай мнение кой и как и какъв е ефекта

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

pepa Този щуцер го махни, при ниски температури замръзва и се образува лед във ваничката, оттам и вибрациите. Тръбичката е най-вероятно за конденза на вътрешното тяло.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

muchoto ми то и без щуцер все тая замръзват си дупките перфектно

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

И теб ако те поливат със ледена вода отгоре, и ти ще замръзнеш, и ти ще тракаш със зъби както прави климатика ти. По-добре направи нещо по въпроса, вместо да търкаш клавиатурата Казахме ти вариантите в твоя случай, не е виновен климатикът - който и е да, ще се държи по същия начин, ама някои даже ще се предадат геройски.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от dindo
    Интересува ме разликата м/у климатици Mitsubishi-Mitsubishi Electric и Mitsubishi Heavy Industry
    ами едно и също е практически просто търгоска политика на фирмата продва под два бранда МХИ и МЕ
    иначе части по принцип еднакви може би малко различен дизайн това е

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не всявай смут, не е вярно това, което написа! И отговаряш на мнение от март 2006-та!!!

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Не всявай смут, не е вярно това, което написа! И отговаряш на мнение от март 2006-та!!!
    deian да де не видях времето ама що да не са пък различни нещо???все си е мицубиши това е

18. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте имам митсувиши GC25VA ще ви бъда много благодарен ако някой ми каже дали този климатек има система за размразяване когато го купих ми казаха че бил СУПЕР но за размразяването нищо. виждам на въътрешното тяло че има една лампичка която свети посттоянно и една която светва понякога но въобще нямам представа.ще ве бъда благодарен ако някой има впечатления да ми каже БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 231 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе