Дистрибутори | Condex
Не лошо да сигнализираш кондекс, като си вземеш данните от местата, указани от миланов.
Дистрибутори | Condex
Не лошо да сигнализираш кондекс, като си вземеш данните от местата, указани от миланов.
Koлко време трае вакумирането на нов климатик 12-ка lmca ,щото на мен около 5 минути ми го вакумираха,и то след изрично настояване,казваха че не било необходимо...? Човека сложи помпата и след има няма 5 минути каза - готово.Ама колко е било готово ,само той и Господ знаят...Бързаха много за следващия монтаж,както и да се приберат.
Извинявам се,просто исползвах попътния вятър в темата ,ще преместя въпроса .
Може ли някой да качи снимка на етикета на вътрешното тяло на новото хеви ZS-S. Искам да видя пише ли къде е произведен и кога.
Мерси.
На най-ниската степен на вентилатора климатика определено си вие, иу-иу-иу,,,
Сладури!
Миланов и той пекан,обаче се върза на някакви смешни фирмички,които говорят ...,че Мицу Хеви е турчин!
Хеви идва само от Тайланд!
Даже писах за вноса на Хеви и Триото .
Не съм се вързал, но да се изясни въпроса.
Некой знае ли нещо за тоя модел - Heavy SRK35ZMP-S/SRC35ZMP-S - Инверторен климатик - Техника.БГ
Мисля да го взема за спалнята от 15 квадрата.Беше ми препоръчано Мицубишито тук във форума,ама сега не мога да намеря поста кой беше,а тия Мицубишита за хиляди модели,все неразбираеми някакви.
Този модел е от базовата серия на MHI. Модела е подходящ за помещението за което го гласите.
Пробвал ли е някой функцията Allergen clear? Какво точно се случва, че продължава час и половина.