Страница 130 от 231 ПърваПърва ... 80120128129130131132140180 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,936 до 1,950 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Цитат Първоначално публикувано от DundyTheCroc Виж публикацията
    И аз съм вече в клуба с три броя MHI, две 25ZS-S за спалните и 50ZSX-S за хола.
    Имаше въпрос две страници напред, 25ZS-S е с едноредов топлообменник, поне това се вижда през отворите отдолу на тялото.
    Повече отзиви като захладнее
    Добър избор.

За хола ако е до 30 квадарата 80м3 можеше и фуджицу или тошиба (12-ка/16-ка), но и МХ е много добър избор.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2017

Хола е 28м2, обаче към него има и кухня 14м2, както и врата към ателието на жената (усвоена тераса), така че е взет с резерв да може да затопля и едно от двете други помещения при нужда.
    kokovox и rosswen харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Климатици Mitsubishi Heavy

Хола е 28м2, обаче към него има и кухня 14м2, както и врата към ателието на жената (усвоена тераса), така че е взет с резерв да може да затопля и едно от двете други помещения при нужда.
    Аз моя също го взех с резерв (само че 60-ка) 33 м2 хол с трапезария с постоянно отворени врати към коридор 7м2. Вчера нито веднъж не влезе в режим он/оф, при външна около 11 градуса.
    Да вметна, бях чел, че предходната серия zmx вдига градусите плавно и по-бавно, което на някои хора, както изглежда, не им се нрави.
    Е при ZSX такъв случай няма, развърта турбината на високи обороти и духа доста топло, докато не достигне заданието. При температура 1-2 градуса под зададените вече започва плавно да намаля оборотите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    ...Вчера нито веднъж не влезе в режим он/оф, при външна около 11 градуса....
    Не влиза защото минимума на големия е като минимума на малкия. Просто за стайчета 10...15кв.м. трябва да смуче от контакта 100W. А такива климатици цЪ....
    zxc0, mystikalrs и rosswen харесват това.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Хасково

И аз съм вече в клуба с три броя MHI, две 25ZS-S за спалните и 50ZSX-S за хола.
    Имаше въпрос две страници напред, 25ZS-S е с едноредов топлообменник, поне това се вижда през отворите отдолу на тялото.
    Повече отзиви като захладнее
    За колко пари ги взе 25-те.?

7. Member
    Тук е от
    Oct 2017

По 1190 лева за 25ZS-S, това без монтаж, но с отстъпка от приятел.
    При мен 50ZSX-S също не влиза в on/оff, но малките в спалните, които са 14-15 квадрата цяла нощ бачкаха така при зададена 20 градуса, нормално в това топло време според мен
    nikolov333, С.Мезинов и rosswen харесват това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Считай к`ва масовка ще стане ако го пуснат на тази цена за всьо...

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Хасково

При мен 50ZSX-S също не влиза в on/оff, но малките в спалните, които са 14-15 квадрата цяла нощ бачкаха така при зададена 20 градуса, нормално в това топло време според мен
    Аз поръчах една 7-ца на 1250..да я видим как ще е тя в спалня със същата площ, като твоите..

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от nikolov333 Виж публикацията
    Аз поръчах една 7-ца на 1250..да я видим как ще е тя в спалня със същата площ, като твоите..
    Би трябвало да няма кой знае каква разлика, все пак са с еднакъв минимум.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    Не влиза защото минимума на големия е като минимума на малкия. Просто за стайчета 10...15кв.м. трябва да смуче от контакта 100W. А такива климатици цЪ....
    Има, има, но ще ти го пратя на ЛС, та да не получат уртикария комплексарите. Чистак нови.
    Aleksandars одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Утре в 9:00 звъня...

14.  

15. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Миланов и аз съм мераклия...[emoji41]

Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Почти 99% сигурен, че само си стои на сайта. Мисля , че ги питах преди година. Прав е SPSt, че нови малки машини се намират по-трудно. Може би заради цената, 406 (по спомен) за 3200 си е направо без пари на фона на новите топ модели на МЕ и МХИ. Догодина сигурно всичко що е "топ" ще е над три хилки.

- - - - - - - - - -

temporary.png

Тук една тръба ми опира в пластмасовия капак. Като го поставям щипката трудно щраква. Върху тръбата има меко изолаторче. Възможно ли е от тук да е причината за пук-пук ( нещо трудно го изтрайвам вече) при тръгване и спиране. Уж е меко, но е под напрежение капака.

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2017
    Живее в
    София

Миланов, климатика ти явно стои под напрежение и от там да са ти пуканията - имам и предходни техни модели, и същия като твоя, и хиперинвертори - нито един няма твоя проблем - мноооого слабо се проявява около самия off - освен за теб монтажа да е бил специално изпълнение, с всички екстри.... :-) )))

Според мен няма начин от там да издава тези звуци.
    rosswen одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

25ZM-Z е купен от Кондекс и монтиран от Кондекс. Климатик 1400 и монтаж 200лв без ДДС. Като предварително питах в прав текст - форсира ли турбината, пука ли. В предвид опита с дайсейкай-6.
    Не знам къде му е проблема (ако въобще има проблем или си е такава сглобката) но 10мин работи, 5мин почивка и така с часове и дни. И на всяко тръгване и спиране по няколко минути припуква. Кога по-силничко, кога по-слабичко. Т.е. нон стоп си е пук-пук. Може и нещо да е под напрежение, не знам. Само не мога да разбера какъв е този "5мин off". За 5 мин. нищо не става, дори прозореца да отворя.

П.П.
    Не знам дали има значение (по скоро не) но при монтажа при връзването на жиците ги бяха объркали и вътрешното замига. Самият факт, че 4 жици не "уцелиха" налага достатъчно изводи.

За мене този климатик (25zm-s) има една единствена положителна черата - помни си клапите при спиране на тока.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе