този сайт го разглеждах и не можах да немеря нищо за модела който ме интересуваПървоначално публикувано от edi1
този сайт го разглеждах и не можах да немеря нищо за модела който ме интересуваПървоначално публикувано от edi1
bika на сайта натискаш каталог после - RAC - единични и мулти-сплит (до 4 вътрешни тела) системи и в пдф формат е дадено там
bika освен ако "най-тихите"" не са си актуализирали сайта...щот те са голяма работа...
bika виж www.ekomatik.com -не са вносители ама май си гледат сайта по често
какво искаш да кажеш с това "най-тихите" аз не съм казал,че тези са най-,просто такива отзиви прочетох,че мицубишито е по-тихо от фуджи RSA09LC, а такива 2 фуджита мисля да сложа в дневната,а мицубишито в спалнята,ако наистина е по-тихо.една жена във форумите каза,че има мицубиши и фуджицу ASYA09LC/което е близнак на този модел фуджи/,затова ви попитах за това мицубиши,но пък може и да съм се подвел нещоПървоначално публикувано от Climatronic
искам да кажа че ги мързи да си обновят сайта щото са вносители това е ...а иначе да те са с Дайкина много тихи наистина. От фуджи доста по тихи. не не си се подвел. само искай грамотен монтаж.
ок много благодаряПървоначално публикувано от Climatronic
По добре да изглеждаш глупав,отколкото да отвориш уста и да разсееш всякакво съмнениеПървоначално публикувано от Climatronic
Аз съм с FA35. VA са до -10 за отопление. VAH са на -20. Според брошурата поне.Първоначално публикувано от edi1
VAH (H-то е от Heater - нагревател) имат допълнителен нагревател и са за северните страни. Не знам в БГ дали се намират.
Здравейте на всички знаещи!
Предстои ми закупуване на климатик, но колебанията са ми голями!
Стаята е 21 м2 или 54 м3, югозапад, изолация, ПВЦ, спи се в нея и понеже е хол и се пуши. За пушенето ми препоръчаха плазмен филтър, но чувам мн. противоречиви мнения! Бих искала да знам какво е вашето?
За сега сме се спряли на mitsubishi MSZ-FA25VA или Fujitsu ASYB -09 LCD.
Помогнете с компетентно мнение!
Много благодаря!
Ами да ти имам проблема.И двете машини са много добри.LDC-то е малко по-мощен и по номинал и максимално, FA имат сканиращ термометър, и двете машини са от един и същ клас, сходна е и цената.За цигарите не се надявай да може да премахне всичко, иначе донякъде плазмения филтър премахва дим, миризми и други подобни.Няма да сгрешиш който и модел да избереш.
Мерси за отговора! Проблема ми беше там, че ми казаха, че много бързе се задръствали тези филтри. Вярно ли е?
Зависи от чистотата на въздуха в помещението.Те се мият.
edi1, аз не разбирам от климатици! Кажи ми, моля те, ти кой от двата би си взел?