В България е така. Не си ли настоятелен в повечето случаи си изгорял.
В България е така. Не си ли настоятелен в повечето случаи си изгорял.
Ако ти е гаранционен климатика, трябва до 1м. да заработи както се полага, иначе на 1-я ден от следващия месец, би следвало да имаш нов, или върнати пари. Ако е с изтекла гаранция - лошо за теб.
Климатика ми го монтираха юли месец, пресен е още. Затова и си позволявам да чакам. Наистина не ми е спешна интервенцията. Човекът каза, че няма никакви проблеми и пролетта да свършим тая работа, все пак ще си е гаранционен и тогава. Ако греша някъде, приемам съвети, все пак тук има доста хора врели и кипели в сферата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Реших да ви послушам и тази сутрин се обадих. Другата седмица идва да сваля платката.
приготви си една духалка за следващия месец
Ефектът ще бъде поразяващ и за двете помещения
Живея в провинцията. Може би затова нещата не се случват толкова бързо и лесно. Комуникирам с монтажника, тъй като се познаваме не отскоро и впечатленията ми, а и не само моите, от него са, че е коректен и кадърен. Именно затова ползвам точно техните услуги (vimax), не заради самата фирма, а защото човекът е съвестен и добър монтажник.
Здравейте,искам да попитам дали някой има наблюдения върху минимума на MHI-20ZS и дали отговаря на каталожния от 170W или поне близо около него.Лятото закупих MHI-25ZMP тоталното разочарование,на книга 200W минимум а пък в реалност няма сила която може да го свали под 360W,почти двойно на официално заявеното от производителя от там постоянно Он-Офф и голям преразход на електроенергия според измерителите на мощност.Закупих го заради по-малкото вътрешно тяло и сравнително ниският обявен минимум,понеже помещението е малко с ниски тавани на 2,40 но се чувствам нещо излъган от производителя.Не отива на производител като МХИ да декларира толкоз неверни данни.Сега искам да климатизирам подобно на това помещение и се чудя между 20ZS и 10-ка Сузуми но не намирам по-подробна информация за работата на МХИ-то и дали тук нещата са по-коректни?
Значи веднъж си взел МХИ ,останал си излъган от минимума и се замисляш да вземеш второ ? Или въпроса ти е риторичен ..
Имало е и още повече излъгани - от 90 на 350 -цък.
Въпросът ми е конкретен за конкретна машина,имаме нов модел на различна от моята машина от по-висок клас,мисля че няма нищо нелогично тук нещата да са различни и по-коректни за това и питам.Не мога да си правя генерални изводи за цялата продуктова гама само от моята машина,възможно е при останалите модели нещата да са по-точни.