Имам пред вид, че на полския ми колега Конрад само водката му е хубава, и то ако е с розовия етикет, на СобйескиСиреч, показанията на ватметъра не са верни. Както и на много други ватметри, включително и на два мои.
Имам пред вид, че на полския ми колега Конрад само водката му е хубава, и то ако е с розовия етикет, на СобйескиСиреч, показанията на ватметъра не са верни. Както и на много други ватметри, включително и на два мои.
На dodo е предният модел 20zm-s. Там е ясно. Има две теми (заключени,само за четене) за начина на работа.
Интересно е при новият модел zs-s как са нещата. Дали има софтуерни промени или само пласмасите са сменени. Не са лоши машинките, но според мене има какво да се желае още.
Пак е добре откъм минимум, явно има подобрения от стария модел. но под -2 като го дигне пак ще изключва после на -6 още дига минимума, поне по сервизните документи
- - - - - - - - - -
Преди да се изключи вакуум помпата се затваря крана на манометрите,и тогава се спира щом е показало нула не са затворили и си е влязло пак въздуха, аматьорска работа и с този компресор от хладилник.
Този пост е редактиран от mystikalrs; 04-11-17 в 18:57.
Ами не точно..разбира се че първо затвориха крана, но майстора отскоро е почнал да работи за себе си и явно още не е изкарал достатъчно, а и работи на добри цени. Иначе като работа пипа внимателно, а аз съм виждал доста паласпури та мога да ги преценя добре..
Иначе днеска не ми остана много време да вися на ватметъра, а и правих тестове кой ще им е най-тихия режим на работа и изучавах повече дистанционното, а днеска ми е и рождения ден. Така че наздраве!!
Този пост е редактиран от nikolov333; 04-11-17 в 20:23.
На здраве, Николов и един акъл, за.би ги ватметрите и другите метри, гледай си кефа.
Така де...това исках да кажа и аз. Айде наздраве!
Този пост е редактиран от nikolov333; 04-11-17 в 21:52.
Не знам каква e най-тихата настройка на MHI 20ZS-S, но вътрешното не мога да го докарам до Silent-а на Daikina ми в офиса. И двата ги дават 19dba, но на MHI чувам как издухва въздуха даже когато съм на 3-4 метра от тялото, а при Daikina FTXS25K2V1B трябва да съм на по-малко от метър за да усетя какъвто и да е шум. Верно, че се води професионална серия и гледам, че на изхода му са сложили някаква странна материя, която вероятно убива шума от потока на въздуха ама, май ще им сменям местата с Daikina в спалнята, да не говорим, че и On/Off-а му не мога да го усетя никога..Технически погледнато MHI-то го бие по параметри, но откъм шум на вътрешното Daikina е по-тих.. Най-тихото, което успях да постигна от MHI е с вентилатор на Ulo + Silent + Night Setback, но последния го дават за празни помещения в които да се поддържат 10гр.С, когато не си вкъщи..
Да не го чуваш вътрешното тяло-едва ли ще стане номера.Не е фуражомелка,но си се чува как работи.
При Daikin-a FTXS25K2V1B шума е като от вентилатор на марков лаптоп а при 20ZS-S е по-скоро като шума от офис компютъра ми..
Преди малко монтираха на съседката 20zmx-s и работи наистина тихо ( незабелижимо) , верно и температурите днес са високи. Да Ви попитам, относно вътрешното тяло от пред клапите са цели а не разделени в средата. Има ли някакъв проблем? По етикети модела е същия.
https://*********/hiperinvertorni-kli...tu-klas-a.html
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Този пост е редактиран от chany; 06-11-17 в 13:54.