Клапите на модела отдавна са цели. Разделени бяха преди 2-3 модела.
Клапите на модела отдавна са цели. Разделени бяха преди 2-3 модела.
Благодаря Ви за бързия отговор. [emoji106]
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Нещо се зачетох за тоя скопения модел - SRK45ZMP-S. Параметрите са му като на 12-ка от високия клас, а цената е с 400-500 лева надолу. Добра оферта на пръв поглед.
- twin rotary компресор на LG - 1100 W
- 1200 грама фреонец
- 40 кила външно тяло
- добър дефрост алгоритъм
- добър дизайн на вътрешното тяло
- пълен контрол на клапите
Единствен недостатък му е шумът. Най-ниската степен е 32 децибела, но за по-голямо помещение това не е чак проблем.
Здравейте. В едната стая имам Цмидеа, а в другата Мицубиши. Проблема е, че при едни и същи настройки и градуси, изходяшият въздух на Мицубишито не е толкова топъл в сравнение с Мидеата.
Някакви идеи на какво може да се дължи това?
А като ги дадете на 30 гр. и изчакате 10 мин. пак ли е така?Сложете си в подписа модела на машините които имате.
На този въпрос, евентуално, би могла да отговори леля Ванга, но за съжаление тя почина отдавна.
Днес установих, че ZSX-а не се включва автоматично, след като прекъсне захранването. В ръководството е посочен кой точно е джъмпера, отговарящ за авто рестарт и ако е прекъснат, значи функцията е изключена. Аз естествено стигнах до платката на вътрешното тяло и намерих въпросния джъмпер. Той обаче си цял, непрекъснат. Споделих за проблема с човекът, който ми го монтира, той каза, че можем да изпрати платката, обаче не се знае колко време ще отнеме, а на мен без климатик точно сега не ми се седи. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Ако може и някой друг от ползвателите на ZSX или ZS да сподели как е положението, ще бъда благодарен.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Щом го пишеш сигурно си го установил по безспорен начин, но да не би температурата в стаята да си е била достигната и да не е емало нужда да вкл.
Пробва ли да зададеш 26°, да му спреш тока и след 5мин. да го захраниш.
Моето хеви в това отношение е железарка, даже и клапите си помни.
Тествах как е при мен, след подаване на захранване прибра клапите, след малко ги отвори като за off режим, почна да духа отново топло след около 5 минути.
Така и трябва да е. При мен може да е дефект. Не, че е кой знае какво, но токът при нас се случва по 4-5 пъти на зима да спира. А и не е малко пари машината, че да го подмина просто ей така. Напролет може да пратим платката за ревизия.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Толкова ли нямат една платка да ти сложат, докато си проверяват...
Хората цели коли дават, докато оправят дефектиралата.