Преди малко дадох на комшията уредчето да види консумация.25zs-s паднал е на 190-200 вата,монтиран е вчера във 18 квадрата стая.
Преди малко дадох на комшията уредчето да види консумация.25zs-s паднал е на 190-200 вата,монтиран е вчера във 18 квадрата стая.
Браво, браво. Като тошибата ми. Ще ги отсрами, че предния модел....
Паднала, таратанци! Освен ако злия съсед не е изпуснал част от душицата на машината в ефира
Тези мицубишита си вдигат минимумите при спадане на температурите. До -2° нямат ограничение, под -2° компресорът не може да падне под 40 rps, което може би отговаря на около 450-500 вата минимум, а под -10° лимитът на компресора става 45 rps ~ 500-600 вата минимум. Повече информация на страница 52 от сервизното.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 16-11-17 в 21:06.
Така и никой не обясни защо е това малоумие с подигането на минимума. Три , пет on/off-a и отпада това повдигане.
Къси са им капилярките, миланов! Или прекалено дебели
Дай предположение. На -1 са им дълги/тънки, а на -2 се надули.
Проблемът с Auto Restart при мен се реши. От фирмата ме "светнаха" да му направя един hard reset и всичко си дойде на мястото. Само се чудя, как аз не можах да се сетя да ресет-на и от ДУ... Хората са казали: "акъл малко, ама на време".
Какъв е този hard reset? Как се прави? Да взема и моите да ги светна.
Прави се с десеткилограмов чук, тип 'железничарски"
Съвсем се побъркахте по тези минимуми, че взехте и да пустосвате всички марки машини.
Здравейте отново,заложих на сигурното и днес поръчах Сузуми.Благодаря на всички включили се в дискусията.
Как са новите моделчета zs-s, включиха ли вентилатора на външното на макс.
При мен и двата zs-s работят на някакви минимални обороти външните тела, поне докато съм излизал да ги наглеждам. Монтирани са високо на терасата и предполагам това донякъде ги пази от атмосферните условия. Не са влизали в дефрост.
ZSX-S за първи път влезе в дефрост като валя снега, предполагам заради влагата, процедурата мина за 2-3 минути, и при него не съм засичал външното да се форсира.