Ако не си го видял лично, не е капака. Втулката е. Ако човек не знае какво има вътре, остава с впечатлението че трака капак.
Имам някакви подозрения.....за хевитата...., но ще замълча за сега.
Ама пък иначе работят добре машините Направих един тест сега. Външна температура около 0 градуса. 20 ZMX-S. High Power - за около 5 минути успя да вдигне над 55 градуса температура на изхода. Термометърът е с метална рамка, която направо ми пареше в ръцете по едно време
Аре наздраве и честит петък!
Аз си мисля,че по пътя на логиката ако трака и вибрира капака няма как да се случи освен ако турбината няма дисбаланс и поражда някакви вибрации във вътрешното тяло..Ако турбината е абсолютно права и точно балансирана какво друго би разклатило капака,че да трака...?
Единствения друг вариант за който се сещам е въздушната струя излизаща от турбината да заклаща капака и от там да потраква..
Със сигурност е от турбината но не и от втулката за сега.Виждал съм и като на Миланов и по-стари модели да се подрусват по стените.
Идеално за спалня .. няма да си проспива човек живота я ..
Някой отварял ли е zm-s, с кипилярка и eev ли е? Според сервизно е и с двете.
Сънят е здраве! Иначе мозъка спира да асимилира еднотипни монотонни звуци с времето. Моя вкарва свеж въздух през дебела тръба и вече не ми прави впечатление.
Румба, в землянка ли си го боднал съкровището? Прозорци нямате ли? Най-тихо и добре става с кратки бързи проветрявания, другото си е мъка, освен ако няма нафтова / пелетна печка или камина
Не мога да проверявам. Стаята ми е към най-големия, мръсен и шумен булевард в Тракия. Сега минава през филтъчета, като го прави климатика. :-)