При мен монтажа е до спалнята, насочвам потока направо и към стената и няма никакво духане като легнеш.
При мен монтажа е до спалнята, насочвам потока направо и към стената и няма никакво духане като легнеш.
milanov, съжалявам ама си случил на куци климатици.
Нито една от тези марки аз няма да си купя, ама златни да са! Веднъж се подвеждам, повече не!
Имат много забележки, няма да коментирам. Който има очи да види, ще види. Ти си ги видял. Не се хаби да обясняваш и доказваш, няма смисъл!
Защо не работи както е логично? - 'Щото са големи марки, затова и копче не може да им се каже! Само дето са големи на цена, аз друго не виждам! Пък можете да ги оправдавате и хвалите, ама колкот' си искате!
Те са най-големите марки и инДжИнерите им са най-най и щом тей са решили, значи е най-правилното! Дали?
Всеки да си носи кръста и да вярва в каквото си иска!
Извинявам се на притежателите на тези марки, но моето мнение е такова. Не задължавам никого с него!
А'е много бяха препоръчвани. Особено единият...
П.П.
Да не е нещо панела сербез...
Както казват някои хора тук "не остана неоплют климатик"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колкото доволни, толкова и недоволни. Т'ва е положението. Не само две помещения няма еднакви, ами и при машините е до късмет. В днешно време никой не го интересува качеството, всеки гледа да бълва стока. Някои бройки са читави, други не. Не плюйте конкретни марки и модели. Както ни казваха в една компютърна игра едно време: "Better luck next time!"
TÜV не е това, което беше. Made In Japan и то не е същото вече... Made In China пък се промени към по-добро.
Като туриш на ферарито и на трабанта по един теглич и по една голяма каравана, к'во да пишеш?
Само да не дойде време, оплютите клими пак да си ги търсите . Че има чеп, но има и по-голям чеп .
Този пост е редактиран от babati; 08-12-17 в 19:15.
Кой беше слагал сензора за стайна на zm-s в буркан? Има ли ефект за намаляване на честият on/off.
Споделете всички минуси на ZM-S серията ,че напролет ,ще прибирам два