Този пост е редактиран от Mega; 09-11-16 в 23:50.
Вече 9г. топля помещението с Midea 09HRI,без каквито и да е проблеми,недостатъка е само че и на най-ниска степен на вентилатора на вътрешното вдига завивки и мести гардероба.Зимата на 2012г.,при ексремните температури си поддържаше без каквито и да е проблеми 23-24° вътре,а при нас ниските температури с гъста мъгла са си запазена марка през зимата покрай Дунава,за това и питам конкретно.Надявах се,че ниския клас на МХИ е по-добре от Мидеята но явно ще трябва да се ориентирам към нещо изискващо по-голям бюджет.
ZM-S на първа на вентилатора е ниска скоростта на потока, но....
20ZM-S ми е в бюджета но на книга го дават с по-висок минимум от 25ZMP-S и ме е страх да не да работи по-често On/Off от втория.
Може да погледнеш и ME SF серията,ще ти пасне в малката стая.Тръгва много плавно и така спира,на ниска степен дебита е малък и няма да има това течение което усещаш.
Още времето позволява, то и аз още се чудя между gree change 09, mitsubishi-heavy-srk20zm-ssrc20zm-s-premium и mitsubishi-electric-msz-sf25vemuz-sf25ve.....Като изключим дефростите по време, последния ми се види най-комфортен....
Долавям определена доза биполярност в предходния пост. Дефрост по време и комфорт са две насъвместими понятия.
Защо за в кухнята, няма ли да е по-добре дефроста през два+ часа, само когато стане студено, отколкото Мхито да ми се набира ежечасово след всеки офф? Определно за мен би бил по-дразнещия....
И шумен да е....баш за в кухнята, където мастършефаката твори манджи, дали мислиш, че и дреме за дефростта?..... Тццццц!
За кухня квото и да е взимай дето топли все пак ..
preparatos извинявай ,но за колко голяма кухня става въпрос? И нещо друго освен да се готви,прави ли се в тази кухня?