Страница 167 от 231 ПърваПърва ... 117157165166167168169177217 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,491 до 2,505 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Каква е разликата във външните тела на старите ZM-S и новите ZS-S ?
    Май няма такава, изхождайки от сервизното.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

А вътрешно 25zs-s дали ще заработи с ниския минимум на външно от 25zm-s?

4. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от djerami Виж публикацията
    Колега kijelmi,задай му температура по-ниска от 24С.Случайно установих,че моите МХИ свалят минимума под 300W,само при зададена температура под 24С.Задам ли 24С с двойното изписукане и минимума веднага скача от 170W на 380W и край няма слизане и се започва он-офф.Пробвай и с включено ECONO.
    Снощи пробвах да му задам 24гр и наистина взе да работи предимно на 295-305вата и след време изключи,сега в момента е 22гр и сигурно от половин час си седи на 190-195вата.

5. Junior Member Аватара на sniper
    Тук е от
    Jan 2018
    Живее в
    София

смятате ли че 20 zs-s съответно за 12 кв стая и 25 zs-s за 17 кв стая(тухла,алом.дограма,без изолация),биха се справили при -15 -20 градуса каквито бяха температурите януари 2017 год. или биха "умряли" още на -10 тина градуса?за да знам към какво да се ориентирам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

MHI са от доста топлещите машини. Запазват около 60% от мощността си при -15, с което много малко други клими могат да се похвалят. Според мен, биха се справили без никакъв проблем. Все пак, няма да е лошо и някакви характеристики на помещенията да посочите, каро изолации, дограми и т.н.

bibobore одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2015

Цитат Първоначално публикувано от JOKVN Виж публикацията
    Снощи пробвах да му задам 24гр и наистина взе да работи предимно на 295-305вата и след време изключи,сега в момента е 22гр и сигурно от половин час си седи на 190-195вата.
    За каква машина иде реч?

8.  

9. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

За 20zs-s става на въпрос.Ето едно клипче от мен:https://m.youtube.com/watch?t=3s&v=HxVcnH3s7xk
    bibobore, rosswen и Mig82 харесват това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Нищо лично , но аз в 10кв с 15 см изолация бих си сложил конвектор , особенно ако е спалня.

п.с. всъщност едната ми спалня е точно такава (+южна) и е без климатик.
    То за студено време става, ама като те изплющи жегата през лятото, какво правиш? Пускаш конвектора наобратно ли?
    Този пост е редактиран от papadodo; 09-02-18 в 13:58.

11. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Цитат Първоначално публикувано от papadodo Виж публикацията
    То за студено време става, ама като те изплющи жегата през лятото, какво правиш? Пускаш конвектора наобратно ли?
    Ами аз лично отварям вратата към коридор в който има климатик.В тази спалня никой не спи през деня , нощем има прозорци.
    П.с. това е стаята на малките и те също не искат климатик, дори и лятото.Малко късметлии имат време да спят денем.

12. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Малко пресни впечатления,тази сутрин навън е -1˚ климатика работи без да изключва.Настроен е на 22˚ в стаята е 23˚ климатика се е кротнал на 185-190вата и грам не се чува че работи,единствения фонов шум е на хладилника който е в другия край на стаята.Другото което ми направи впечатление е че клапите му са адски тихи,нито се чуват моторчетата,нито тяхното движение.За сега съм доволен от машинката.
    chachoto, Mega, kokovox и 2 други харесват това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Малко пресни впечатления,тази сутрин навън е -1˚ климатика работи без да изключва.Настроен е на 22˚ в стаята е 23˚ климатика се е кротнал на 185-190вата и грам не се чува че работи,единствения фонов шум е на хладилника който е в другия край на стаята.Другото което ми направи впечатление е че клапите му са адски тихи,нито се чуват моторчетата,нито тяхното движение.За сега съм доволен от машинката.
    На -2 вдига минимума вече минималните обороти са 40рпс = 2400об/мин , тогава сигурно ще работи он офф

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Най-вероятно, да. Почти е неизбежно, щом сега е на минимума. Обаче важното е, че той е констатирал същото, което и аз, клапите са изключително тихи (на ZSX са по-шумни, заради моторчетата на голямата клапа).

16. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

На този климатик он-оф му е най-малкия проблем,просто го прави толкова мазно,че не се разбира въобще кога го прави.В другата стая бичи етерията,тя е нон стоп он-оф,но там се усеща това.
    root666, Aleksandars, Mega и 3 други харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    На този климатик он-оф му е най-малкия проблем,просто го прави толкова мазно,че не се разбира въобще кога го прави.В другата стая бичи етерията,тя е нон стоп он-оф,но там се усеща това.
    На етереята как го усещаш като нейните клапи не се движат при он-офф?

18. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Тва Хеви да ти е кеф да го изчистиш е*аси Филтрите се вадят като касетки за разлика от другите ми климатици. Тялото огромно, всичко лесно се вижда, маха се и тн. Няма нужда да си кълчиш пръстите, за да изчоплиш онея малките филтърчета... Филтрите с мрежите и те масивни, добре направени. Една прахосмукачка му пуснах за капак. Супер кеф! И като го пуснеш се усеща йонизацията веднага. Също така капакът лесно се отваря и се подпира на стойките самичък, няма нужда да се вадят щеки разни, подпиралки... Хората са го измислили така, че да му е удобно на човек. За тея пари не знам дали има по-добро от 20-ката в момента. Препоръчвам
    kokovox и rosswen харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе