А вътрешно 25zs-s дали ще заработи с ниския минимум на външно от 25zm-s?
смятате ли че 20 zs-s съответно за 12 кв стая и 25 zs-s за 17 кв стая(тухла,алом.дограма,без изолация),биха се справили при -15 -20 градуса каквито бяха температурите януари 2017 год. или биха "умряли" още на -10 тина градуса?за да знам към какво да се ориентирам.
MHI са от доста топлещите машини. Запазват около 60% от мощността си при -15, с което много малко други клими могат да се похвалят. Според мен, биха се справили без никакъв проблем. Все пак, няма да е лошо и някакви характеристики на помещенията да посочите, каро изолации, дограми и т.н.
Sent from my iPhone using Tapatalk
За 20zs-s става на въпрос.Ето едно клипче от мен:https://m.youtube.com/watch?t=3s&v=HxVcnH3s7xk
Този пост е редактиран от papadodo; 09-02-18 в 13:58.
Малко пресни впечатления,тази сутрин навън е -1˚ климатика работи без да изключва.Настроен е на 22˚ в стаята е 23˚ климатика се е кротнал на 185-190вата и грам не се чува че работи,единствения фонов шум е на хладилника който е в другия край на стаята.Другото което ми направи впечатление е че клапите му са адски тихи,нито се чуват моторчетата,нито тяхното движение.За сега съм доволен от машинката.
Най-вероятно, да. Почти е неизбежно, щом сега е на минимума. Обаче важното е, че той е констатирал същото, което и аз, клапите са изключително тихи (на ZSX са по-шумни, заради моторчетата на голямата клапа).
Sent from my iPhone using Tapatalk
На този климатик он-оф му е най-малкия проблем,просто го прави толкова мазно,че не се разбира въобще кога го прави.В другата стая бичи етерията,тя е нон стоп он-оф,но там се усеща това.
Тва Хеви да ти е кеф да го изчистиш е*аси Филтрите се вадят като касетки за разлика от другите ми климатици. Тялото огромно, всичко лесно се вижда, маха се и тн. Няма нужда да си кълчиш пръстите, за да изчоплиш онея малките филтърчета... Филтрите с мрежите и те масивни, добре направени. Една прахосмукачка му пуснах за капак. Супер кеф! И като го пуснеш се усеща йонизацията веднага. Също така капакът лесно се отваря и се подпира на стойките самичък, няма нужда да се вадят щеки разни, подпиралки... Хората са го измислили така, че да му е удобно на човек. За тея пари не знам дали има по-добро от 20-ката в момента. Препоръчвам