Хубаво е да го чуеш от човек, притежаващ клими и от конкурентните марки. Защото в противен случай, може да бъдеш набеден за пристрастен. Скоро ще споделям и аз отзиви.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хубаво е да го чуеш от човек, притежаващ клими и от конкурентните марки. Защото в противен случай, може да бъдеш набеден за пристрастен. Скоро ще споделям и аз отзиви.
При мен е на ауто клапата на панасоника,понеже е до леглото и като я фиксна те удря хладната струя от следенето на темепературата точно в главата.Въпреки че съм го фиксирал на първа степен на вента,пак се усеща като тръгва,също се чува леко и моторчето на клапата,не казвам че дразни,но се усеща.При мицубишито е адски незабележимо.
Да не дава нещо на късо по вътрешното и от там да идва йонизацията?
Модела, 20ZMX има йонизация!
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Красота! Кротнал се на 200W и не помръдва. Явно е очаквал да захладнее малко.
Е не мога да го разбера това. При зададени 21° работи on/off като стайната минава 23°. При зададени 24° от вчера вечерта не е изключвал. Работи на 320W, а стайната зорлем 23°.
Този пост е редактиран от milanov; 11-02-18 в 10:10.
@milanov: Като си покрай тях смущаваш работата на климатиците
тия машинки показват някакво число в проценти ,но то е ориентировъчно .. понеже ги имам 3-4 - разминаванията в показанията са над 10%
Обратна на LMCA е логиката.
Така е при външна 0...+2°. Съвкупност от подходящи условия. Стане ли външната +5°....+10° пък и слънце да грейне....не става със задание 24°.
- - - - - - - - - -
За влажността, като ги сравнявам със Сенкора има разлика 10 еденици. Хамата показва 40%, сенкора 50% като са един до друг. Средно 45%.
Вчера имах възможност да го ръчкам малко повече.От 08.00 до 11.00 при външна тепература 0,настроен на 22 и авто перка се сцепи от он-оф.В 11.00 вече ми писна и сложих вентилатора на Medium.От тогава до 19.00 успя да влезе в оф само два пъти.Консумацията също падна драстично до около 190-230 вата.Така за 7 часа е изгорил точно 0.45 лв-по уреда на Конрад.Явно при условията на тази стая е по-добре да го държа на медиум,отколкото на ауто.
Не ти ли е шумничко на medium?