Гаранция
П.с. Припомних си младините с тези емот-и !
Гаранция
П.с. Припомних си младините с тези емот-и !
За помещенията от схемата
https://s22.postimg.org/d5o3a5eht/image.jpg
бях харесал онлайн MH от ZM-S серията - 1х35 (дневна), 2x25 (южна спалня и северна детска), 1х20 (южна детска). Отидох да искам оферта, и ме изненадаха че имало нов модел ZS-S, който уж бил по-добър и на същата цена. Така ли е наистина, че историята помни и случаи, когато новите модели са били по орязани от старите?
Някакви недостатъци имат ли тези модели, че сега съм с Fujitsu 12LGC и другата ми алтернатива е Fujitsu ASYG 12LUCA, но ми се иска по-тихи вътрешни тела.
Този пост е редактиран от root666; 23-06-17 в 17:28.
Преди месец си закупих ZS-S 25-ца и откъм комфорт е много добре,1 и 2 степен не ги усещаш,а 3 е едвам доловима,определено ти ги препоръчвам
Току що пуснаха реклама по телевизията за модел на Мицубиши 12-ка за 899лв. в Емаг. Който има интерес да провери.
...някой знае ли каква е разликата, ако изобщо има такава, между Емагския HJ и DM модела?
пп. Впрочем, става въпрос за М.Е.
Можеш ли да направиш следното, при стайна около 25..26° в режим на охлаждане и зададена температура 30° пусни климатика от on/off бутона на дистанционното. Интересно ми е дали ще включи компресора и колко време ще работи.
/ настройките ги направи при изключен климатик в другата стая или с ръка пред дистанционното, изключваш, махаш си ръката и натискаш on /
25ZM-S работи 10мин. въпреки, че заданието е изпълнено с няколко градуса. На отоплении при зададена 18 и стайна над 23...24 пак работи 10мин. Вярно, че това се случва само при първоначалното включване, но не мисля че е най-правилният алгоритъм.
Дали вече има хора,които могат да дадат по-пълна информация за Mitsubishi Heavy SRК/SRC 25 ZS-S?
Нов е модела, каква допълнителна информация те интересува?
Това ми мина през главата,но все си мисля,че мненията на реалните потребители са много по-ценни от инфото на вносителя.Лично мнение.
Днес говорих с фирмата вносител.Оказа се,че MH нямат изискване за минимален тръбен път,което ме урежда перфектно.При мен ще е около 2 до 2.5 метра.Късния следобед го поръчвам.
Каква е хардуерната разлика между 25zs-s и 35zs-s? На по големия външния топлообменник двуредов ли е, че има разлика в теглото на външното тяло?
Здравейте, колеги! Предстои ми закупуването на климатик за спалнята, която е с площ 20 м2. Спрял съм се на тези два модела: SRK35ZMX-S или SRK35ZS-S. Според вас, струва ли си да се дадат 600 лв отгоре за по-стария Диамант или новия Премиум ще върши същата работа при същия комфорт (дефрост и т.н.)?
Благодаря!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от djackomo; 03-07-17 в 18:20.