rosswen, твоето хеви с минимум на отопление 0,6 (отдаван), че той на половината от 7-те. Не го бях загледал досега.
Twin rotary е. Знае и 2, и 200. [emoji4] И на охлаждане още не съм го засичал да изключва, макар че е на задание 25, дори и при външни 27гр. (вечерно време). Стаята е североизточна и я напича от изток само до обяд. Работи с финес, на вент. ауто е и винаги се върти около степен low или ulo. Външното трябва да застанеш с лице пред него, да те лъхне вентилатора, за да разбереш, че работи.
Този пост е редактиран от rosswen; 31-07-18 в 11:01.
Някой знае ли дали има разлика между SRK25ZS-S и SRK25ZS-S1
На 5км. от дома сиреч в Румъния хората продават SRK25ZS-S1 за 2405 леи по 0.42 лв = 1010.1 лв.
https://eastshop.ro/aer-conditionat/...wifi-ready-675
Тези евтини оферти не пасват във форума.
Обикновено на такъв въпрос не се отговаря.
Хората започват да се усещат,че търгашите в БГ ги бръснат без сапун.
В Кондекс цената на 25zs-s е 1399лв.!!!
Тези нагли ли са да продават със 100% надценка?!!!
Искат да печелят, за да си изхранват семействата. Ти ли ще им държиш сметка? Или си купуваш, или не.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Петко,ти сигурно ще им ставаш адвокат?
Мен не ме интересува,но и в отопление хората почват да се усещат за котли.
Пазаруването на телевизори е станало масово от Унгария и откъде ли не.
Е убаво,всеки иска да печели и аз съм от тези!
Мангизи се правят от обороти,а не от кожедерски цени на нови стоки!
- - - - - - - - - -
Не са„ нагли”,цената на гаранцията е това!
Този пост е редактиран от Viking72; 04-08-18 в 21:30.
В Румъния гаранцията ми е 3г. Пък и за 400лв. разлика поемам риска дори и такава да липсва.
Относно храненето на семейства ми се струва, че освен техните хранят и семействата на поне 4-5 любовници.
Ама дай боже всекиму
Ядрената гинекология е за такива като теб!
Точно на този урок не бях в час!
Не от всеки става търгаш,а балами много.
За коли, на по 16г., среден клас, по над половин милион км. дават по 6-8хил. лв, а за чисто нов, приличен климатик, от който ще им зависи донашния уют дълги години, се цинкат за 200-300лв. Е, не мога да го разбера този български манталитет. Все трябва да е по тънката лайсна, иначе остава с чувството, че се е минал, не че тези 200лв. ще го сбъркат...
С zs-s ли постигнахте домашния уют?
ZS-S на охлаждане като работи on/off, при включване и изключване на компресора чува ли се съскане и шумолене от вътрешнато?
Ross както се вижда от линка домашния си уют мога да го постигна с 1010лв. мога и с 1399лв. Ако искам наистина да ми е уютно избирам варианта 1010 + 13лв разходи за мост. А ако искам да съм Българин който да бъде разбран от друг Бългатин, бих си позволил садомазухистизма да дам 1400лв за същата стока. Предпочитам обаче с разликата в цените да си заведа семейството на ски уикенд в Синая (и на връщане да си прибера климатика) но това на зим
И все пак някой успя ли да намрти размика между zs-s и zs-s1 ?
- - - - - - - - - -
Ами то и zs-s е с 410
Този пост е редактиран от mimojef; 05-08-18 в 13:36.