Отвътре няма. Тази пластмаса, тъмносивата, която се вижда е.
Отвътре няма. Тази пластмаса, тъмносивата, която се вижда е.
Гледам се опитвате да си разтракате втулките.Ама нещо не ви се получава.
![]()
При теб така ли започна всичко, с лека заигравка?
В смисъл? До преди да тракне даже капака не бях свалял.
Здравейте,
Имам следния въпрос. Защо MHI SRK63ZR-S e осезаемо по-евтин от другите 60-ки на DIAMOND серията? Реално е също толкова ефективен, а дори е малко по-мощен..
Усукали са ти вътрешното тяло при монтажа, в следствие на което шийката на турбината си е направила ново легло във втулката. Няма да трака / свири, докато не промениш това отклонение в съосността между вала на мотора и вгулката. Обикновено се случва след профилактика на вътреиното, включваща сваляне на турбината. Имах абсолютно същия проблем с малката ми тошиба, набита в стената и със спукана пластмаса на базата. Ако машината е работила усукана години наред и след това я освоцодиш и сглобиш правилно, проблемите ще започнат. За миг и аз се бях усъмнил в себе си
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
На мен също винаги ми е било интересно. Може би, защото трудно може да намери приложение в бита, с това тяло 1.2м и минимален дебит 13,5м3/ч. Реално тази машина е приложима за помещения над 40-45м2. Макар че за този дебит, шум от едва 28дб си е завидно, моята 60-ка Диамант вади този дебит на Medium, само че с 14db отгоре. Иначе външното тяло и екстрите, са като на 50/60ZSX, само че с 600-800лв. надолу.
Подготвих се за зимата,да съм на тихо и топло.![]()
Честито! Със здраве да си го ползваш и да споделяш отзиви.
Много добре се вписва в интериора този титан.![]()
Мерси,на живо е дори още по красив.Сега даже го включих да му се порадвам,че днес доста намръзнах докато траеше монтажа.Като настъпи истинската зима ще споделям повече.
Те левите и десните са еднакви,просто едните са отворени а другите затворени.Водят се вертикални с тюл или нещо подобно,не съм много сигурен.Седят като завеси,но в същото време се отварят и затварят като щори.
Понеже не виждам обща тема за двата бранда, ще го пусна тук. Сравнение на мултисплит между ME и MHI. Може да е интересно за тези, които се интересуват от мултисплита на тези две марки.
https://youtu.be/lwyf9JOqmS4