Без попълнен въпросник или оглед, няма как да разберем. Ако е добре изолирано помещението, може и да се справя без проблем, машината има потенциал. Аз бих погледнаш 50ZSX-S, в момента е на чудесна цена.
Без попълнен въпросник или оглед, няма как да разберем. Ако е добре изолирано помещението, може и да се справя без проблем, машината има потенциал. Аз бих погледнаш 50ZSX-S, в момента е на чудесна цена.
Благодаря за бързите отговори.
Помещението е хол с антре които се разделят с врата ( имам малки деца и тя е постоянно отворена защото щъкат непрекъснато).
Стаята е източна добре изолирана ( вътрешна изолация с вата на външната стена и тавана и външна с 10 см. неопор с PVC дограма).
Апартамента е на 6-ти от 7 етажа.
Бюджета с който разполагам е максимум 3000 лв.
Благодаря предварително.
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали два климатика, единият за спалня /17.60 кв./ и хол с кухненски бокс /29 кв./?Жилището се намира на седми /последен/ етаж, тухла, монолитно строителство, изолация 6 см., изложение югоизток, дограма 6 камерна /среден клас/.
Коя фирма в гр. София бихте препоръчали за качествен монтаж?
Благодаря предварително!
Погледни 50ZS-S ако 3000лв. е максимума с монтажа. Имай в предвид, че едното помещение винаги ще е по хладно особено в студените дни. Дори и в това където е монтиран климатика температурата няма да отговаря на зададената.
@Pethrova
В другата тема ще се обърне повече внимание по въпроса, но попълнете и въпросника от 1ва страница. Ако се търси специално Mitsubishi Heavy Industries може да го споменете.
Ето какво измисли MHI за следващата година----> RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS INVERTER MODEL
Добре е, че са си запазили килцата и при премиум моделите на r32. Дори леко са вдигнали максимумите, като са и с по-висок COP, от моделите на r410.
Този пост е редактиран от rosswen; 17-10-18 в 10:04.
Бихте ли ми препоръчали два климатика Mitsubishi Heavy Industries, единият за спалня /17.60 кв./ и хол с кухненски бокс /29 кв./?
Жилището се намира на седми /последен/ етаж, тухла, монолитно строителство, изолация 6 см., изложение югоизток, дограма 6 камерна /среден клас/.
Коя фирма в гр. София бихте препоръчали за качествен монтаж?
Благодаря предварително!
Здравейте,имам следния проблем с японски климатик Mitsubishi MSZ-GV 252-W ,климатикът не иска да духа топло по няколко дни,но от време на време си работи нормално ,което показва ,че не е изтекъл фреон,знам ,че е за майстор,но все пак ако някой може да сподели от какво се получава това,напоследък един ден топли нормално на другия духа хладно
Компресорът работи ли, когато не топли, ако да, може да е заминал четирипътен вентил.
Възможно ли е да е поставен на режим "Авто", вместо на "Отопление"?