Страница 24 от 231 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Климатици MITSUBISHI

електрик е ,доста добър модел клонящ към високия клас

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

а в саита на димели го дават хеви-алекси някви тт данни могат ли да се извадат и при сравнение с ФУДЖИТСО AS 50E2 кое е по добро цени съответно 2600 и 2300

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

http://www.mitsubishielectric.co.jp/...0_01130_1.html погледни тука към средата на страничката и ще видиш твоя модел ,2006 г е ,има документация на японски но данните се виждат в цифри

5. Тук е от
    Jun 2008

Здравейте и от мен,
    Местя се в ново жилище ( на тапа ) и взех крайно решение да се отоплявам с климатици. Като крайно решение съм се спрял на Mitsubishi. Едната стая е 35 м2 а другата 15,60 м2. Бихте ли помогнали с мнение за вида на инверторите.
    Благодаря предварително

6. Тук е от
    Dec 2002

Здравейте, от вчера съм собственик на Mitsubishi Electric FD25VA. Първите ми впечатления са повече от добри. Машината е изключително тиха, а малката ми стая (10 кв.м.) я охлажда за минути. Взех го от Климаком, монтажниците си свършиха работа перфектно. Носеха си прахосмукачка и при пробиването директно събираха боклука. Изолираха тръбите отделно, сложиха гумени тампони на външното тяло, вакуумираха около 30 мин, всичко това без аз да ги карам. Това не го разбирайте като реклама, просто съм изключително доволен от отношението и обслужването на фирмата. Като събера повече впечатления ще пиша пак, може и снимки да сложа ако някой прояви интерес.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Мистериозното FD. Ето, че някои вече го имат. Да ти е честит.
    ПС: много ти е малка стаята за него, не се ли изключва прекалено често?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2002

Мерси. От както съм го пуснал вчера след обяд не съм го забелязал да изключва, настроих го на 23 градуса и си духаше лекичко цялата вечер. А относно плазмените филтри, дали да ги държа постоянно включени или да ги пускам от време на време, как е по-добре ?

10. Тук е от
    Apr 2006

Здравейте, имам следния въпрос. Имам помещение 32 м2 2.65 м височина, което е изолирано с гипсокартон и вата включително и тавана, дограмата е пластмасова с ка стъкло. Ходих в една фирма за климатици, те ми препоръчаха MSZ-RXV40TS който е с номинална мощност на отопление 6 kw и някакъв коефициент AFP 5.05, но никъде не пише колко му е COP дори и в страницата на Мицубиши. Все пак някой има ли такъв климатик и знае ли колко му е COP-a.Предлагат ми го на 2200 лв. с ДДС + 250 лв. монтаж. Очаквам мнения. Предварително благодаря.

11. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от r_gadzhev
    Здравейте, имам следния въпрос. Имам помещение 32 м2 2.65 м височина, което е изолирано с гипсокартон и вата включително и тавана, дограмата е пластмасова с ка стъкло. Ходих в една фирма за климатици, те ми препоръчаха MSZ-RXV40TS който е с номинална мощност на отопление 6 kw и някакъв коефициент AFP 5.05, но никъде не пише колко му е COP дори и в страницата на Мицубиши. Все пак някой има ли такъв климатик и знае ли колко му е COP-a.Предлагат ми го на 2200 лв. с ДДС + 250 лв. монтаж. Очаквам мнения. Предварително благодаря.
    Мисля че това му е СОР а самия мадел MSZ-RXV40TS е за 200V

12. Тук е от
    Apr 2008

Казват че без трансформатори ги включвали даже към нашата мрежа. Между другото ми се струва че модела MSZ-RXV36TS ти е достатъчен особено с тези изолации и к-стъкло стига да го има на пазара.

По отношение на параметрите: 40-та е 6 KW при консумация 1,48KW --> СОР - 4,05
    36-та 4,5KW при консумация 970W --> COP - 4.64
    имай впредвид че модела MSZ-RXV36TS е на 200V , а MSZ-RXV36T е на 100V.
    Модела е 2006г.

13. Тук е от
    Jan 2008

r_gadzhev от къде си и коя е фирмата щото мен живо ме интересува тоя модел само че не съм сигурен но маиче не е 6 номинално,апък ако е така и мен ме устроива защото при мен е 34кв само че на 2.55

14.  

15. Тук е от
    Apr 2006

Наистина ли Cop-a на RXV40ts е 4.05, това не е ли малко. Предлагат ми още Sanyo SAP-EX36T - 2445 лв. пак не мога да му разчета COP-a дали са ми някакви таблици на японски нищо не разбирам и Дайкин S36GTSS - 2550 лв. При него са дадени два COP-a 5.35 и 4.74 кой е за отопление господ знае. Давайте съвет, че направо се обърках тотално. За горния колега от Русе съм. Да наистина Мицубишито е на 200 волта, но пак му слагат трансформатор понеже е нов, а на втората употреба климатици, които са на 200 волта ги пускали направо. Очаквам отговори никой ли няма такива модели? Предварително благодаря!!!

16. Тук е от
    May 2008

Ето малто данни за Саньото - на 100 волта
    4.5(0.1〜7.5)kW при отопление
    835(50〜2,000)W разход при отопление
    5.39 СОР при отопление
    3.6(0.1〜4.1)kW при охлаждане
    730(50〜1,180)W разход при охлаждане
    4.93 СОР при охлаждане
    Може да се намери и на по добра цена

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Здравейте . Наскоро си купих Mitsubishi MSZ RXV-28T Но както се досещате имам проблем с Японския . Някой може ли да ми прати някаква инструкция за експлоатация . Не държа да е специално на Български и на Английски ще ми свърши чудна работа . Мисля , че моделите за Европейския пазар като FD35VA имат подобни функции така ,че и той може да ми свърши работа . Поне да се ориентирам как се пускат някои функции . Много ще съм благодарен .

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mc Queen
    Здравейте . Наскоро си купих Mitsubishi MSZ RXV-28T Но както се досещате имам проблем с Японския . Някой може ли да ми прати някаква инструкция за експлоатация . Не държа да е специално на Български и на Английски ще ми свърши чудна работа . Мисля , че моделите за Европейския пазар като FD35VA имат подобни функции така ,че и той може да ми свърши работа . Поне да се ориентирам как се пускат някои функции . Много ще съм благодарен .
    http://www.climacom.com/ От тук можеш да изтеглиш инфо за европейските модели. Основните функции са същите. Параметрите са различни, но това ти си го знаеш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 231 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе