Страница 36 от 231 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Климатици MITSUBISHI

Нещо си объркал цифрата на Fujitsu-то. Вероятно 12LD.
    От тези моя фаворит е 13SAVP-E. Но всички са много добри. Вече е въпрос на финанси дали ще сложиш Fujitsu или нещо малко по-добро, но доста по-скъпо.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

Чудесно

Fudjitsu-то почти отпадна от класацията (особено след коментарите за бълбукане, преливане и т.н., но пък има доста екстри)
    За цена - всички са на приблизително еднаква цена, така че предпочитам нещо добро. Веднъж да го сложа и после да не се оплаквам от "преливане" на фреон, замръзване, шум, т.н. - просто слагам и забравям, че е има климатик

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Тогава си за дайкин според мен FTXS35G за голямата и FTXS20G за малката стая

5. Тук е от
    Nov 2008

Хм,
    ...един познат има Дайкин и не е много доволен от него....е вярно има го поне от 3-4 години и може би технологиите са се променили малко....
    така, че аз съм малко резервиран към тях, но може и той да има някакъв по-нисък клас или дефектирал (знам ли).

6. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Мисля, че Диндо може да ти помогне доста по въпроса, защото е запознат с Митсубишитата. Аз също очаквам отговор за FD35 от него, но той не се е включвал скоро. Аз си направих труда да се поразровя за повече информация за модела. Преди два дни намерих еден човек от моя град, който си го е купил от 3-4 месеца и ходих да го видя. Трябва да ти кажа, че е невероятен климатик, прави чудеса. Изпробвахме го на разни режими и работи отлично и толково тихо, че все едно го няма. За съжаление моя познат не можа да даде генерална оценка за машината като цяло, защото му е нов, но каза, че от всичко, което е виждал досега, това е просто най-доброто. Аз също мисля тъка, макар, че нямам много голяма база за сръвнение- имал съм само панасоници. Тия дни отивам да си го взема и това е. Иначе ако не ти се дават толкова пари си вземи спокойно и Фуджицу-то. И този го гледах работещ на живо-супер е. Но все пак Мицубиши си е Мицубиши. За модела на MHI мисля, че също е хубав, но просто на технически показатели и екстри е далеч от МЕ. Тошибата /13 SAVP/ е хубав климатик, но е по-стар и с по-малко екстри. Иначе топли, но е малко шумен/поне така казват хора, които го имат/.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2008

И забравих да ти кажа.. това FD35 е сложено на помещение от 25 квадрата , но на височина 2.70 /на кубатура идва почти като твойто/. Климатизира го идеално. Пробвах ме го на отопление и е добре. Е разбира се външнита температура беше 13 градуса. Вътрешната я нагласихме на 25 и си я направи за нула време, като през целия ден не беше топлено с нищо.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Нищо ново не мога да кажа. Мнението ми, съм го написал в : Собственици на кли.... Сравнения не мога да правя, защото съм спал в една стая, само с моя климатик. Консумацията му падна на 2,5 КВт за нощ, но то и температурите навън сигурно не падат под 16-17*( а и консумацията кой знае какво не показва)

10. Тук е от
    Nov 2008

Хора мерси много!

Вече се навих на 96.24% да взема МЕ-то ...и после ще споделям мнения...

нако - благодаря за инфото - май ще ме откажеш от тошибата и ще наклониш везните за FD-то.

Очо (thanks) консумация от 0.1 КВ на час ми харесва ... все пак не искам да спонсорирам енергото....

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това за голямата ти стая, нали?
    За малката ще сложиш ли едно MHI SRK20ZGX?

12. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Чух една изцепка, че имало ментета на мицубиши! Емблемата при тях била лепенка, а при "истинските" била щампована (релефна). Някой ще потвърди ли (отхвърли) това твърдение? И ако човек иска да се увери че купува митцубиши какво да гледа?

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Ами при японските модели, самата ламарина е профилирана с логото на фирмата , а и има японки надпис изписан по същия начин.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Тоест моделите на 100 волта?

16. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Това за голямата ти стая, нали?
    За малката ще сложиш ли едно MHI SRK20ZGX?
    Още се чудя....
    Може и една FD25 .... но може бие голяма и наистина няма да работи като в нормална стая....

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Очо (thanks) консумация от 0.1 КВ на час ми харесва ... все пак не искам да спонсорирам енергото....
    Дядо Мраз,как я сметна тази консумация.

18. Тук е от
    Nov 2008

Объркал съм се

Помислих, че е за 24 часа....а то било само за ноща

Значи една нощ = 8-9 часа = 300W => 220W на месец * 0.18 ст. = 40 лв. (по груби сметки)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 231 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе