Така е, не споря. Казах го, защото ми изглежда втора употреба. Въпреки, че ми се вижда запазен не искам да подлъжем човека ... Дано излезе сполучлива покупка и да си го ползва със здраве.
Така е, не споря. Казах го, защото ми изглежда втора употреба. Въпреки, че ми се вижда запазен не искам да подлъжем човека ... Дано излезе сполучлива покупка и да си го ползва със здраве.
Този от снимката е втора употреба. Просто дадох пример как изглежда машината за която пита.
За компресорите на MHI:
THACOM (Mitsubishi) Rotary Compressors - YouTube
Здравейте,
Дали някой може да ми подскаже професионално какво представляват/какви са разликите между серии ZJ-S и ZJP-S1 на Мицубиши Хеви?
И какви аргументи има в полза на избор на (примерно) Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20ZJ-S пред избора на SRK/SRC 20ZJP-S1?
Или обратното - аргументи в ползна на избора на SRK/SRC 20ZJP-S1 пред SRK/SRC 20ZJ-S
Поздрави и сърдечни благодарности.
При MHI като класове, машините се нареждат така:
ZJX-S - клас Hyper Diamond
ZJ-S - клас Premium
ZMP-S - клас Standart, ZJP-S също е серия Standart, просто е старата серия на ZMP-S
Директно на въпроса ти, просто едното е среден клас на марката, другото е ниския, ако при MHI има нисък клас.
Този пост е редактиран от Mega; 07-04-14 в 13:10.
Доверяваш се на една фирма и действате. Оглед на място, мислене и действие.
... напоследък се нароиха фирми, дето така изнагляха, че дори публикуват на сайтовете си фалшиви регистрации по ISO9001, но за това има КЗК, да налага яките глоби.
Въртят ми се разни мисли из главата, относно избора да се гласува доверие на една фирма... пък каквото късмет и сабя покажат. Иначе мисля, че имаше една фирма, дето на сайта си има лого на ISO9001, която май вече не е в списъка ми. Да, в началото тази заявка за сертификация ми грабна окото, цените им също ми грабнаха окото, както и огроооомния избор от модели, публикуван на сайта им. Ама четенето във форума май им изяде главата :D
На пазара навлизат новите Premium и Diamond класoве на Heavy - ZM-S и ZMX-S. Докарали са го като цена, в данните не виждам кой знае каква разлика с zj-zjx поколението, но моля специалистите да се произнесат. Ясно е, че няма как да има впечатления преди да презимуват, но ако има сервизни, може да се види как се държат при ниски температури. Как бихте подредили ZM-S с новото сузуми и предложенията на панасоник, че търся машина (9-10) от този клас?
Хората са си дали всичко, доста подробно:
http://210.1.42.215/tech_info/Manual...50,60ZMX-S.pdf
Ако приемем, че данните за годишна консумация са верни и закръглим цената на тока на 0.2 лв./kWH, при сегашните цени на моделите, на 25-цата от по-високия клас ще са и нужни само някакви си 85 години за да икономиса достатъчно ток, че да оправдае 500 лв разлика с 25 ZM-S. Иначе аз гледам разликите м/у ZM и ZJ в техническите и май единствената разлика е 0.5 по-лекото външно тяло и новия режим между low и med. Но ZJ-S се ползва с добра репутация и ми се струва, чe в този ценови клас (sf-ve, сузуми+, re-qke) по-добро предложение цена-качество няма.
ПС: Абе, как така вътрешното тяло е еднакво и за 20-цата и за 60-цата?