Страница 50 от 231 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

сложете му тампони...преди време някой от хората които се занимават с климатична техника изразиха мнение че хубавите климатици нямат нужда от тампони....което не е вярно....да не кажа глупост....аз имам два монтирани климатика един до друг под прозореца на едната стая....в стаята вечер когато е тихо и и е затворен прозореца климатиците не се чуват вътре дори и да застанеш до прозореца.....това го споменавам за да знаеш какво да изискваш от хората които отговарят за поддръжката .....тъй като е възможно да те убеждават че шума е нормален....
    маркони...на моите и двата са им замръзнали тавите...бях написал и в другата тема...нито работят по-шумно...нито топлят по малко....нито се размразяват по често....поради тази причина на мен леда в тавата не ми е дерт....

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

markoni_bg, прочети малко назад в темата, но общо-взето май на всички от SRK-ZGX им замръзват тавите. Иначе поне моят си топли, това не му пречи. Но в момента очакваме решение благодарение на един съфорумец. Засега изчакай според мен. Не е проблемът в липсата на нагревател.

Интересно ще ми е ако можеш да сравниш как замръзва ZFX и ZGX и да снимаш тавата на ZFX. Предполагам, че е същата като на по-новата серия, но все пак...
    Ако искаш по време на дефрост надникни през решетката ако ти е на удобно място и виж дали долната част от топлообменника не ти е в лед. Виж и в темата за размразяването, аз там съм снимал при моя 25ZGX как е.

4. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    markoni_bg, прочети малко назад в темата, но общо-взето май на всички от SRK-ZGX им замръзват тавите. Иначе поне моят си топли, това не му пречи. Но в момента очакваме решение благодарение на един съфорумец. Засега изчакай според мен. Не е проблемът в липсата на нагревател.
    Той и моя все още си топли, ама май края наближава.
    deian за какво решение на проблема говориш ........... аз пак съм изпуснал нещо.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Е,хора!Нямали някой да се оплаче от МЕ/Mitsubishi Electric/!Като гледам постовете-хевито са я загазили......че са и по-скъпи......

6. Тук е от
    Jan 2008

Деяне, два дни нямах възможност да го следя и тази вечер преди да тръгна за работа, излязох на терасата да погледна и изненада подложката я няма-явно е изпаднала от струята или от вибрациики нещо, тавата си е на същия хал, няма промяна. Иначе си е огън машината-тиха, топли и много бързо компенсира повдигането на температурата-примерно от 20 на 24.
    Колегата ми има един Панасоник и Хитачи-втория го взе това лято, но първия е от 2 години и е пощурял да му реже тавата със ъглошлайфа и той по същия начин задържа лед и му запушва отворите за отводняване и вика: Ще му резна 1/3 от тавата бактисах от него, на Хитачито била много голяма, елипсовидна. В събота ще гледам да направя едно по-обстойно наблюдение и експерименти с и без подложка.
    Тук преди малко за около половин час температурите паднаха с 5 градуса, и продължават пътя си надолу.

П.П. тук на работа има едно прозоречно НЕО ACW-HC 12R/това му е модела/. Дрънчи и вие като мотомотика на баир, но и при него дефроса като приключи, спира всичко и така поне 5-6 минути и чак тогава тръгва пак. Обаче топли не се трае даже и миналата година в големите студове и мъгли стига да имаш нерви да го търпиш. И в този момент ми пили нервите, ама ми е топло само не знам на каква цена.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За каква подложка говориш?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

хевито май не са хиперинвертори а хипер нещо друго да не казвам какво

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Стига бе, проблемът е дребен. Иначе топлят ли - топлят. Не ги мъчи студа. Икономични са. Тихи са.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Да топлят няма спор но не бих казал че са тихи.

12. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    За каква подложка говориш?
    За стиропорената на датчика горе в ляво на питата нали искаше да ти дам инфо дали има промяна във времетренето на дефроста.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Аа, капачката на въздушния датчик. Ама ти само я махна ли или го премести някъде? И аз мисля, че от този датчик нищо няма да се промени относно краткия дефрост... Има ли разлика или не?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

нали ти обяснявах че само я надигнах и подпъхнах стиропора, ама сега я няма и несъм го следил, наи вероятно в събота.
    Ти от кого друг очакваш отговор? Да чакам и аз. Оказвасе че дребните кусури дразнят наи много поне при мен е така.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Е, да се оплача от MITSUBISHI ELECTRIC . Откакто паднаха под нулата температурите, забравих за ауто и мин на вентилатора.Спя, почти гол, с чаршаф, на ауто се събуждам, треперейки, въпреки, че е оставен на 23*. Не върти въздуха, глупака!... Явно се размразява(почва да "пъшка" и "съска", досега не бях чувал никакви звуци от него), но друга индикация, че прави дефрос, няма. Не мога да видя, заледен ли е или не е. Нямам достъп до външните тела. За консумацията, ще напиша в 'колко ми харчи..' , определено не е 200-300Вт(както пишат за други клими). Но, не е и като духалка... Закачих духалката на мястото на климатика, на електромера свят му се зави... Врътка като за световно...

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Е при зададени 23* на колко реални се събуждаш?

18. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Очо
    Е, да се оплача от MITSUBISHI ELECTRIC . Откакто паднаха под нулата температурите, забравих за ауто и мин на вентилатора.Спя, почти гол, с чаршаф, на ауто се събуждам, треперейки, въпреки, че е оставен на 23*. Не върти въздуха, глупака!... Явно се размразява(почва да "пъшка" и "съска", досега не бях чувал никакви звуци от него), но друга индикация, че прави дефрос, няма. Не мога да видя, заледен ли е или не е. Нямам достъп до външните тела. За консумацията, ще напиша в 'колко ми харчи..' , определено не е 200-300Вт(както пишат за други клими). Но, не е и като духалка... Закачих духалката на мястото на климатика, на електромера свят му се зави... Врътка като за световно...
    Очо най-хубавото в случая е, че не виждаш външното тяло. Аз като го гледам само ме дразни допълнително / състоянието му в момента, иначе външно изглежда добре /.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе