Страница 75 от 231 ПърваПърва ... 2565737475767785125 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Климатици Mitsubishi Heavy

При зададена температура 28 изходящата температура на потока на 10 см от вътрешното тяло, на максимал е 42-43 градуса, когато го купувах ми се струваше, че ще е малък, но ме убедиха че е достатъчен, в крайна сметка ще се насели наоколо. Имам конвектор, ще го подпомагам за кратко после се надявам да си подържа по лесно

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Малък идва за това помещение според мен. Трябват ти около 4/4,5 кв номинал, а то максимума му е толкова. Като започнат да топлят съседите може би ще се справя.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Според мен доре се справя машината - вади прилични градуси при максимален вентилатор - явно при тебе помещението му идва в повечко...
    И аз съм новак с климатиците - това ще ми е първа зима така че може и да ме е грешна "диагностиката".

5. Тук е от
    Dec 2010

Да вече си мисля че съм взел малка машинка, въпреки че според данните би трябвало да се справя, преди малко направи дефрост, и след това без проблем вдигна 24 градуса, което си е нормално (дори и в повече) , сетих се че преди това 2-3 часа работи и влаго уловителя, който си е хладилник, би трябвало да е оказал влияние, температурата се покачи на 26

6. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от garoto133
    Да вече си мисля че съм взел малка машинка, въпреки че според данните би трябвало да се справя, преди малко направи дефрост, и след това без проблем вдигна 24 градуса, което си е нормално (дори и в повече) , сетих се че преди това 2-3 часа работи и влаго уловителя, който си е хладилник, би трябвало да е оказал влияние, температурата се покачи на 26
    Може да се окаже че ключа за палатката е във влагоуловитля - както си се усетил той охлажда.

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sunmanbg
    Факта че е топлил при -10 според мен не е показателен - ако стените са били топли (преди тези -10 градуса темепратурите са били високи) то реално климатика не се е напъвал... след 2-3 дни отрицателни температури стените са изтинали и сега въпреки че е +4 реално няма кой да стопли. Така като се напъва външното тяло поне има ли резултат - духа ли топло от него (имам в предвид температура поне 40 градуса на максимален вентилатор) или само "подухва" с нещо от рода на 30 градуса. Ако духа топло но не може да стопли значи е малък за помещението (все пак 22 квадрата без съседи да помагат са си доста за климатик с номинал 3.2кв).
    Изключително мъдро заключение, потвърждавам го от собствен опит - в момента съседите под мен "пеят серенади" пият и ядат и се топлят на ракия, жени и локално парно на газ, навън е минус 4.1 градуса(сутринта беше -9 градуса и през деня не падна под -2.7 градуса) климатика за около 4 часа от 19 градуса вътре при зададени 26 градуса достигна сега 25.6 градуса.Миналта година с голям зор едва достигаше 22.7 градуса при минусови температури навън.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Възможно е, това си е мини хладилник, но освен със студа трябва да се боря и с влагата, защото се появява мухъл ( мухляса ми дивана), а принципно имам още една стая около 13 кв. м и в някои дни оставям вратата отворена и оставям климата на 19гр, на економично, и си държи 18 градуса и в двете стаи. явно уловителя прави проблем, но и климатика може би е малък за стаята, е без комшийте де

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Влагоуловитля не сваля температурата защото отделя точно толкова може и малко повече топлина от колкото охлажда.

11. Banned
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sunmanbg
    Според мен доре се справя машината - вади прилични градуси при максимален вентилатор - явно при тебе помещението му идва в повечко...
    И аз съм новак с климатиците - това ще ми е първа зима така че може и да ме е грешна "диагностиката".
    Ми що даваш акъл като не разбираш? Като те гледам какви глупусти пишеш, по-добре си замълчи и не обърквай хората!

12. Тук е от
    Jan 2011

ПОМОЩ !!! имам климатик мицубишионзи ден ми направи проблем немога нито да го включа нито да го изключа става въпрос от дистанционното изобщо никаква команда не приема от него а иначе дистанционното работи сменени са батерийте и диода от горе свети...дойдоха майстори свалиха платки свалиха окото но казаха че неса виждали такав проблем ако на някой му се е случвало да ми помогне извинявам се ако е имало по рано такава тема !

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от spykers
    ПОМОЩ !!! имам климатик мицубиши онзи ден ми направи проблем немога нито да го включа нито да го изключа става въпрос от дистанционното изобщо никаква команда не приема от него а иначе дистанционното работи сменени са батерийте и диода от горе свети...дойдоха майстори свалиха платки свалиха окото но казаха че неса виждали такав проблем ако на някой му се е случвало да ми помогне извинявам се ако е имало по рано такава тема !

И как да стане като не пишеш нито марката нито модела.От раздела и темата може само да се предполага, че става въпрос за мицубиши хеви може би ZGX-S серията, ама дали е така????

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Щом има око - надали е ZGX.
    Може да се е развалил приемника на сигнала от дистанционното, който е на вътрешното тяло.

16. Тук е от
    Jan 2011

модела е SRK-25ZG-S климатика е закупен преди 3 години
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295468399[/time]_________________________________________________

някой някакви идей?

17. Тук е от
    Jan 2011

проблема е оправен с/у 110 лв изгоряла платката от токов удар....благодаря!

18. Тук е от
    Mar 2011

ехо! искам да задам няколко питанета към можещите да отговорят!
    преди 3 години набързо купихме климатик мицубиши - втора ръка. продадоха ни го за т.н. 14-ска. монтирахме го в помещение пр. 40 кв.м.досега сме го използвали почти само за охлаждане.топлим се с локално парно. да обаче, зимата продължава, запасите за парното почти са изчерпани и решихме да опрем до климатика.това което ме интересува е цифрите дадени върху стикера на вътрешното тяло номинална или максимална мощност на отопление/охлаждане ли са и после на колко отговаря вдействителност модела му-MSZ - G28H -W 2.8/3.6?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе