Страница 65 от 231 ПърваПърва ... 1555636465666775115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

Повечето на Електрик са до -10, а Хевитата до -15.Значи ли, че Електрика под -10 загива,че на мен ми трябва за отопление, а понякога пада под -10?Кой модел на Митсубиши 35 е най-подходящ за ниски температури и по-добър ли е за отопление от 12-ка Фуджитсу LCC ?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Хевито топли и на -20°, на ZGX им замръзва отводнителня отвор, но не пречи да топли. Но го имай предвид. МЕ не знам как се справят, LCC предполагам (не LLC) се е доказал, че топли.

4. Member
    Тук е от
    May 2003

12LCC e близо 5 киловата. И на минус и на плюс - ще ти напука стените от жега ако се развърти на ХАЙ! Обаче има ли го още в наличност някъде или го сравняваш само? Не знам за Митсубиши, но ако си доволен от Фижитсу си вземи 12LD(също е 4.8кВата, но е по-висок клас) - кърти мифки просто няма какво да се каже лошо по негов адрес - ще останеш много доволен!

5. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Това безплатно - онова безплатно, прекалено е хубаво, за да е истина. Климатиците на по-ниска цена от България ли ги е купил и колко му е струвал монтажа на един климатик.
    Вален,
    не знам за цените по отделно как са, но общо за четири климатика с монтаж му бяха направили оферта с около 500 лева по-ниска от най-евтиното в България за същите условия. В Гърция просто явнао не вземат пари за годишни профилактика. Това го има и на места и тук.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Спрял съм се на SRK 35 ZG-S, ама яките показатели на Фуджитсу 12 LCC ме разколебават, но понеже на него ще се спи, се чудя кой е по-безшумен? Особено външното тяло-не ми се иска да ми бучи и да ми вибрира.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Gogo, не е вярно, че МЕ са до -10. Еднакви са всички, стига да не говориш за някои по-стари модели. Аз лично ти препоръчвам Илектрик. Ако серията FD ти е скъпа, то спокойно можеш да се насочиш към предходните модели. FA например е много добра и проверена серия, безшумна и икономична. И мен ме убеждаваха отначало към Фужицуто, но не го купих и не съжалявам. Остави ги тези номинали, те не са в никакъв случай определящи. Справка -следващите серии на фужицу. По икономични са, по -тихи и си топлят достатъчно добре. Но коректно е да се каже, че и 12ЛДС ще ти върши работа.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

FA-то не се предлага, поне не от вносителя, ако има някъде останало може. Но цената на FA като се появи беше с 20-30 лв по-ниска от FD-то, така че и то си е скъпа машина. А GC-тата не са нещо особено.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2008

GC-тата не са нещо особено.
    а аз към тях се бях насочил,че FD e доста скъпо а дали е добро не знам ,в момента на пазара кой модел 12 ка до 1800лв е най дабър от класът на дайкин,митсубиши,тошиба ама май няма свестен модел за тези пари

11. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Не е точно тази сума...
    Fujitsu 12LD

12. Member
    Тук е от
    Aug 2008

а дали моделът на дайкин FTXS 35 D / RXS 35 G е по-добър от митсубиши MSZ GC 35 VA на пари са еднакви

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Със сигурност е по-добър.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    FA-то не се предлага, поне не от вносителя, ако има някъде останало може. Но цената на FA като се появи беше с 20-30 лв по-ниска от FD-то, така че и то си е скъпа машина. А GC-тата не са нещо особено.
    Някои хора в този форум могат само да мечтаят прослувутите им ХИПЕРИНВЕРТОРИ да работят като нищо особените GC-та. То не беше лед в тавата, он/оф работа, високи обороти на вентилатора, консумация и т.н. Пиите по едно, уважете жените си и споделяте мнения само от преки лични наблюдения.

16. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от imegogo
    а аз към тях се бях насочил,че FD e доста скъпо а дали е добро не знам ,в момента на пазара кой модел 12 ка до 1800лв е най дабър от класът на дайкин,митсубиши,тошиба ама май няма свестен модел за тези пари
    Какво имаш предвид "свестен" за 1800лв? http://v-clima.com/prod.php?id=38 http://v-clima.com/prod.php?id=5 не ти ли харесват? Дайкина е доста по-скъп за параметрите си. Тука не е тема за Фужитсу - но ще потретя че тоя модел е супер, закачат ти го и те топли! Гаранция че в 60м3 ще годиш по бански зимата в къщи! Ти какво точно търсиш от климатика? За тея пари може да се насочиш към някой 100волтов по-стар модел но с висок КОП примерно? Ама да няма за 1800лв свястен климатик ... не ставай смешен!

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не мога да разбера защо всеки се засяга за машините си все едно казваш нещо лошо за детето му. Аз открито казвам какви са недостатъците на моята и не ги крия. Извинявай, не че ти е лош климатика, но 9-ка с COP 3,83... просто казах, че не е нищо особено.

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Засяга се човека защото днес пак така се получи конфликт заради подмятания като твоето. Хубаво е както се поправи да казваме от първия път кое не му е особенно. Знаеш че КОПа не е толква от значение(някакви стотинки на месец) в сравнение с останалите чаркове на машината? На 12LD за което толкова напъвам - КОПа също не му е "нещо особенно" но я питай за тая машина - здрава-права просто работи и ТОПЛИ ЯКО! - това има предвид човека. И аз съм на мнение че за "пучи въшки" с по 2.5 киловата към три бона няма да дам заради КОПа им над 5 - както искаш го разбирай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе