има време за диспут ,някои хора гледам са си получили климатиците други не все пак е продал над 200 броя едва ли е елементарно да организира куриерите им .. в краен случай ибей ще връщат парите както на 2 пъти ми се е налагало ..
Ей стига с тази българска злоба брей...
Какви сте такива злоради хора ...
Ако наистина е бил измамен, какво хубаво има в това та злорадствате?
До 40-сетия или 45-тия ден може да оспори транзакцията и Е-bay ще му я върне.И наистина има доста продадени климатици.Регистриран е от 2003 година и до момента на промоцията нямаше нито едно негативно или дори неутрално мнение.Всичко казано за него беше 100% позитивно към момента на намалението.
Това е нормалната цена за доставка на 52 кг=130-135 лева.Гледал съм доставката на комплект нови гуми от Англия и цената е такава около 50 паунда.
Отделно да кажа, че поръчките трябва да се чакат след 10-тия ден, а нормално е да пристигнат на 14-тия ден.Аз съм поръчвал обувки и са ми пристигали на 20-сетия или 21-вия ден.
Този пост е редактиран от justify; 30-06-13 в 16:29.
за съжаление "далаверата" се оказа измама и продавача е вече баннат от ибей .. получих писмо от съпорта им да си отворя диспут за да могат да ми върнат парите
Поне пробва, по-лошо щеше да е да не си пробвал.
Жалко "имаше потенциал" специално го гледах от 2003 регистрация и само положителни мнения, без дори едно неутрално.Или го е "ударила съчмата" продавача или някой му е "откраднал" профила/регистрацията.И аз се бях "засилил" да купувам, не аз мен, а за на жената апартамента, НО ме спря тя като каза, че няма смисъл да се купува сега когато не се ползва апартамента и аз след дълго колебание реших, че с оглед опита ми с подовия дайкин искам задължително за в бъдеще климатик с нисък минимум в режим охлаждане и отопление ...
Този пост е редактиран от justify; 03-07-13 в 12:34.
Появиха се нови MHI-та MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 25 ZMP-S
Отдавана мощност (охлаждане) 0.9(2,5)2.8 kW Отдавана мощност (отопление) 0.8(2,8)3.9 kW Консумирана мощност (охлаждане) 0,78 kW Консумирана мощност (отопление) 0.755 kW Захранване 220-240V/50Hz EER (хладилен коефициент, охлаждане) 3.21 COP (коеф. на трансформация,отопление) 3.71 Енергиен клас (охлаждане/отопление) A/A Нива на шум -вътрешно, външно тяло 23/45 dB Размери (вътрешно тяло) 262x769x210 mm Размери (външно тяло) 540x645(+57)x275 mm Тегло (вътрешно тяло) 6,9 kg --- > не знам как са го постигнали Тегло (външно тяло) 25 kg
Явно тенденцията върви към 10 кг външно тяло
...Съобразно "мераците" на собствениците си ...
... друго си "гъзарията" да я извадиш и "положиш" на масата, тежка ще е и заедно с нея и собственика ще тежи ...
Климатика кой ще го гледа и оценява и отгоре на това не можеш да си го сложиш в джоба и да "го удариш в масата" пред погледа на всички мацки ...
На мен ми е все тая колко тежи , но ми е интересно ще топлят ли и колко ще им е живота . Цената с монтажа ще е към 1200 лв най-вероятно .
Това произведение го водят по-нисък клас от ZJ-S, нещо от сорта на съотношение като LEC и LCC.
Старите модели са много добри откъм изработка и компресор.Новите ще са по-слаби и компромисни модели.Който има необходимост от климатик да купува от старите модели докато ги има...
Като гледам каталога им за 2013 г., старите модели ще се произвеждат паралелно с този и някои други нови модели, няма да има смяна поне за сега.Явно попълват гамата от машини, слизат и в по-ниския ценови клас.
мдаа ,постепенно всички марки ще отговорят на ръкавицата хвърлена от фуджитсу изкарвайки орязани модели около 1000 лв