Първоначално публикувано от
MaxBass
Здравейте, моля за съвет и информация преди да съм сигурен, че трябва да се обърна към доставчика си.Имам климатик SRK50ZSX-W за който платих предоволно, а не получавам душевен комфорт...Имам два-три основни проблема.
1-когато го монтираха октомври забелязах, че дори на U-LO седи на висока момента мощност към 800вата( имам смарт контролерчета и следя доста неща) и прави доста чести цикли он-офф което е дразнещо.Следствие на което се появи втория проблем.
2-Явно заради кофти монтаж или друго от сравнително голямата мощност 700-800вата на степен U-LO вътрешното тяло постоянно пука...Ама пука Ви казвам.Пука като от наместващата се пластмаса, и после пука дори в етапите си на почивка , а дори и до 20мин след изллючване...Пълен апсурд! Ако го оставя на същата температура 23-24 градуса ,но на втора степен този проблем го няма(но високия минимум си остава).
Допълващи факти
-Зимата всъщност му мина тая болест и съм го виждал да работи и на 250-300 вата
-Не е основно отопление, а по скоро го оставям през деня във всекидневната (36кв.м.)
-Принципно го избрах заради страшни хвалби и уж топ модела който се слави с безшумност на която държа.
Та въпросите реално са;
-Нормално ли е да пука климатик за 3500лв при каквито и да е обстоятелства

-Защо се орави на луд и работи на високи мощности които пък го водят до чести цикли на он-оф
Изчетих книжката три пъти на два езика :D и нищо...Моля...Коментирайте