Страница 26 от 71 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1053
Like Tree263Одобрявам

TOSHIBA DAISEIKAI V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Re:TOSHIBA DAISEIKAI V

Стаята, която не се отоплява е между другите две стаи с климатиците, пред нея има остъклена тераса, зад нея е антрето, изцяло вътрешна стая е, така че не виждам нищо странно да е 14 градуса.
    Това е тема за Дайсекай 5 и аз споделям колко харчат в последните два месеца. Това, че има хора дето се дразнят, че плащат повече не е мой проблем. Темата не се омаза с тънки сметки, а с реални сметки. Друг колега 4-5 страници по-назад е публикувал неговите сметки и пак излиза около 15-20лв на месец. Айде със здраве.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не бе никой не се дразни ,просто недоумявам как е възможно да ви е топло и комфортно с тая сметка като моята лятото е по голяма .. при мен отоплението е по следния начин - всички врати разтворени и в целия апартамент 92 квадрата е 22-23° .. хлапето щъка навсякъде .. не се стремя да икономисвам ток по никакъв начин ,гледам да ни е комфортно .. климите ми не се изключват никога .

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Колеги времето се затопли (около и над 5) и май климите взеха да бачкат на истинския им минимум (0,3) през деня. Дали, когато почне да духа леко хладно от вътрешното тяло е момента, когато единия цилиндър спира?

5. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

dwrbudr, най-точно ще е да замериш консумацията с уредче.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2011

[quote=dwrbudr ]
    Колеги времето се затопли (около и над 5) и май климите взеха да бачкат на истинския им минимум (0,3) през деня. Дали, когато почне да духа леко хладно от вътрешното тяло е момента, когато единия цилиндър спира?
    [/quote

Да попитам нещо , тая 10-ка във спалнята която ти е 13кв. , когато температурите паднат от нулата надолу , започва ли да работи он/оф ?

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Защото минимума и като е под +2 градуса е 1.1КВ. Няма как да им засека моментния разход защото са вкопани. Имам изведени ключове за спиране на всеки климатик, но не ми се занимава да правя преработки.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте. От много скоро и аз съм със Тошиба RAS-10PAVP-E .
    Да знаете как се активира режим -само вентилатор ?

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Активира се от синия бутон PURE на дистанционното

11. Тук е от
    Aug 2012

tova e plazma funkzia misli predi da pisheh

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346683920[/time]_________________________________________________

tova e plazma misli predi da pisheh
    Писането на кирилица във форума е задължително. Ако продължаваш така, ще ти бъдат изтривани постовете.

12. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: TOSHIBA DAISEIKAI V

Привет на всички!
    От десет дена притежавам една 16 и искам да благодаря на всички, които са писали по темата. Поради актуалните външни температурите все още нямам почти никакви впечатления от работата му, но съм 100% сигурен, че ще остана много доволен. Преди няколко дена го бях пуснал на студено за около 2-3 часа и с огромно удоволствие установих, че почти не се усеща никакво движение на въздуха, а много правилно и равномерно разпределяне на студения въздух из стаята. Дори като лудите с една запалка обикалях из стаята и изследвах къде отива студения въздух и как циркулира из стаята.
    Форумът е един от най-добрите, който съм посещавал и ще продължа да го следя с интерес.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012
    Живее в
    София

От няколко дни, благодарения на хората и мненията във форума - щастлив собственик на Daiseikai V, 10-ка.
    Е няма такава машина - капаците се отварят мазно, swing-режима обдухва за нула време цялата стая, почти безшумен е, и за сега вътрешното тяло НЕ ПУКА!

Daiseikai_5.jpg
    Този пост е редактиран от karakondjo; 14-10-12 в 15:33.

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Честито за добрата придобивка,но трябваше в действие да снимаш красавеца-там му е чара.
    Да не би да се беше насочил към 6та серия,и след ''случая biro'' да си минал на 5цата?:rolleyes:

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012
    Живее в
    София

А-а, не! Бях се насочил към някой стар, мъдър самурай, ама нещо с колегата Aleksandars не можахме да се стиковаме добре, а и се получи неочаквано финансиране от Съдбата, та реших: като ще е гарга - рошава да е
    Ама кой знае - може следващият, живот и здраве, да е и някой 281-UDR...

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Със здраве да си използваш машинката и да и се радваш дълги години...

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте. Искам да ви попитам по-подробно за филтрите на дайсейкай 5- та серия.
    От сравнително скоро имам този модел и доколкото разбрах модела има 2 филтъра -един за грубо събиране на праха ( който е при всички модели климатици ) и плазма филтър ( синята касета под капака ) .
    Разбрах, че плазмата не се сваля и не се чисти никога, а обикновения филтър се чисти както при др. модели -под течаща вода или с прахосмукачка.
    Въпроса ми е -правилно ли съм разбрал и има ли други филтри модела( например- катехинов, цеолитен или други подобни ) при които се изисква смяна през определен период от време или почистване.
    Благодаря и много поздрави !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 71 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Daiseikai 8
    От Mega във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2531
    Последно: 23-01-24, 20:49
  2. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  3. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Toshiba Daiseikai RAS-B10SKVP-E
    От ivlbg във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 16
    Последно: 06-11-09, 17:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе