лагерите на моторчето не подлежат на смазване ,можеш да смажеш втулката на която лагерува турбината отляво ..
лагерите на моторчето не подлежат на смазване ,можеш да смажеш втулката на която лагерува турбината отляво ..
Турбината изглежда чиста, много малко прах е полепнал по нея. Може ли без да разглобявам вътрешното тяло да впръскам отляво на турбината грес/шпрей/, ще достигне ли смазката до втулката?
Имате ли представа дали металната предпазна решетка преди вътрешната турбина може да се откачи, целта ми е да сваля няколко децибала шум, тъй като тя създава съпротивление на въздуха, едно завихряне и съответно по-силно фучене при голям дебит, според мен е ненужна, вътрешните тела са високо монтирани и не се бърка постоянно във вътрешното тяло, Японска работа..... та как мислите?
мне така няма да можеш да я смажеш ,ще омажеш всичко без втулката .. смъква се кожуха и отляво ще се огледаш по какъв начин можеш да я смажеш без демонтиране ( може и да не може ,на Саньото ми примерно може японеца го е помислил )
Имам 3 климатика и при трите на турбината липсва едно перо и има малка балансираща тежест /само Мицубишито няма тежест иначе и на него му липсва елемент, а е чисто ново/, някой има ли идея защо? Това е снимка от Дайсейкая 5Дайсейкай 5 турбина.jpg
Да, там е дупката за сваляне на турбината. Няма причина да се притесняваш.
Хайде да се включи още един в отбора на Тошиба дайсейкай 5. Голяма машина спор няма.03112013909.jpg
Един въпрос към по-запознатите ,смятам плазмата та си работи постоянно при пуснат климатик.
Чудя се проблем ли ще е?
Честито! Добре ще ти е, няма да е проблем, лично аз не я гася вече 2г.!
А мерси,мерси Тошко достойно ще замести Японския си събрат National ,който отива пред пенсионно в друга стая.
Някой колега знае ли какво количество фреон събира national cs-v222a
Преместих Ви темата на нужното място - не нужно да пишете отново в грешната тема.
Ще съм благодарен ако някой знае и се наеме да го монтира в гр. Пловдив
Така и направих,вторник или сряда колегата ще го монтира![]()