Тази машина има минимум от 90W, който явно в повечето случаи не постига, за разлика от по-старите модели.
Тази машина има минимум от 90W, който явно в повечето случаи не постига, за разлика от по-старите модели.
Тази машина има минимум от 90W при описани условия, които явно не са спазени за този минум...
И да ги напишат, каква е файдата? Тошибата ти ще заработи по друг начин? Като не ти харесват, сменяй. Марки и модели-бол. С постоянно оплакване, нищо няма да промениш, освен да досадиш на голяма част от четящите форума.
Отдавна целта е постигната.....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Нищо де, напишете му ги отново условията на Миланов. Така или иначе, пак няма да ги разбере, нито пък има такава машина. Сложна си е табличката!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Миланов ти си чел сервизното повече от мен.и инжинерните книги също...
Не тръгвай пак мен да ме ядеш за неща които сме коментирали и са изписани хиляди пъти в този форум.
За теб може да е ЪпСуРд.... важното е да не е за всички..
The purpose of Eurovent Certification Programmes is to create a common set of criteria for the rating of products. Through specification of certified products, the engineer's tasks become easier, since there is no need to carry out detailed comparison and performance qualification testing. Consultants, specifiers and users can select products with the assurance that the catalogue data are accurate.
The importance and reliability of the European Air Conditioning Industry are clearly demonstrated by the existence of voluntary certification schemes established and administrated by Eurovent Certification Company.
Comparison of product performance by third party testing based on well-defined procedures ensures a healthy and solid competition on a market open to all manufacturers.
Ти успя да измериш топлоотдаването може би та си така категоричен))
Еми как да са спазени, като навън е над 20 градуса. Аз моя климатик го спрях от няколко дни, в помещенията ми е над 22-23 градуса, даже през деня качва и над 25, когато е слънчево. Щом ви включва и изключва постоянно, значи вече и без климатик ще имате желаните от вас градуси.
Аз съм виждал машината под 100 W, на ауто и на 22 или 23 градуса (не помня вече, когато ме няма намалям с един градус и като се прибера увеличавам) и есенно време около 10 градуса. Някъде мернах, че минимума се постига при зададени 20 градуса на ауто и външна 7 градуса, което горе долу се доближава до описаните от мен условия.
Преди да го изключа за постоянно се беше закрепил на 140-145 W при зададени 24 градуса.
- - - - - - - - - -
7 градуса външна и задени 20 градуса.
Защо да е абсурд ? Една духалка, която консумира 1000 W електрическа енергия (на по-ниската степен) и отдава почти толкова топлинна мощност ще топли повече на 7 градуса външна и ще ми поддържа 24 градуса при отворени врати към коридор и спалня ?
Точно при 7° външна, темперирана стая на 22,5° съм гасил климатика и включвал духалка 1000W. И стайната температура почва осезаемо да се покачва, след час два става 24 и спирам теста. Кой разбрал разбрал.
rosswen, вземи ме сложи в игнор листата и не ми чети постовете. Или даваш аргументи и защитаваш твоя теза. Само ти твърдиш, че се оплаквам. Няма оплакване, споделят се наблюдения.
П.П.
dodo напиши ги тези секретни условия де...
Става въпрос за 13ката Мирай.
Съжалявам за оф-а.
Нека се знае, че с даденото инфо успиването е поправимо и при другите модели на Тошиба.
Не меря нищо. Давам показателен пример. Не карам никого да го приема за чиста монета. Който го интересува винаги може да направи теста.
Пропуснах да спомена ....тошибата работеше на 218...227W.
Както и да е. Климатика си е екстра,...но "харчи 200, отдава 1000W"....ама при външна +15°.
П.П.
Как разбра, че не мога да меря?
- - - - - - - - - -
Кажи как си мерил ти.![]()