Бях нагласен негативно от четене на форума !!!
Тук те много се "хвалят".
Момчетата бяха супер вежливи и възпитани .
Работеха много чисто . Имаха си калцуни . Ако забележите стълбата имаха гуми и кърпи за да не се надраска паркета.
После ще мина през офиса да ми заверят картата и на 100 % ще ги похваля .
Не съм им направил нито една забележка .
Всичко беше перфектно .
Жената ми писа че почват да разглобяват вътрешното тяло и аз тогава се качих .
Това означава ,че дори и да не бях там пак същото щяха да направят .
Аз съм супер доволен от Вимакс .
Явно си е до група. Както знаем във всяко стадо си има мърша и при толкова голяма фирма няма как да няма някой който го кара като на уволнение .
- - - - - - - - - -
Преди тази тошиба имаше друг климатик на негово място и нямаше никакви проблеми
А с този има ли проблеми?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Сега виждам защо не си доволен от климатика .. той топли себе си там където си го наврял .. а за 39 лв подобна профилактика .. да идват насам .. няма се клепам аз за тия пари да профилактирам моите![]()
Напълно съгласен .
Питах за това специално ,но момчетата казаха ,че тази цена е за гаранционни машини.
Можело все пак да питам в офиса .Те правели каквото им кажат от офиса
- - - - - - - - - -
От топлене нямам никакви проблеми топли си! Винаги съм го казвал.
Дразнеха ме клапите .... благодарение на човек от форума това се оправи
Дразни ме йонизатора.
Както съм казвал климатика не е лош ,но според мен в никакъв случай не си заслужава парите
Според мен по -добре за същите пари МИ ФХ и ако не търси екстри човек ЛТ
На манометър, да разберат че трябват 50 грама за доливане, трябва да са яко специалисти. Колко метра е тръбния път? За калцуните е нормално, все пак е зима.
При 8~9 метра тръбен път, не се налага допълване с хладилен агент. Хладилния агент 1050 gr. е до 15 метра тръбен път.
Нали фъсва малко, като откачат манометрите. Това като компенсация един вид. Пък и клиента е на плюс.
Малко, но от сърце!
![]()
От петия метър нагоре, по 20 грама на всеки допълнителен метър при малките машини! Теорията си е теория...
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Каналната 24-ка на ГРЕЕ са оказа че е заредена само до 7,5 метра от там нагоре по 60 гр. на метър. Нарочно намалят количеството предварително зареден фреон ,заради квоти явно...Оп,касетъчната имах предвид!!!
Този пост е редактиран от microclim@; 06-03-18 в 21:19.